DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er ikke nogen hemmelighed, at det til tider kan være svært at både fastholde og motivere sine medarbejdere. Derfor er der flere virksomheder, forretninger og firmaer, der oftere end nødvendigt oplever en lidt for stor udskiftning i deres medarbejdere. Og det er ærgerligt, idet det er noget, der tærer på både kræfter og ressourcer i form af blandt andet tid og penge. Derfor handler det mange steder om at gøre lidt ekstra for at fastholde sine medarbejdere – og her har et godt arbejdsmiljø en stor betydning.

Det skal være et sted, hvor det er rart at opholde sig

Befinder man sig et sted, hvor det er rart og hyggeligt at opholde sig, vil flere medarbejdere have lyst til at blive. De vil føle sig tilpasse og sat godt til rette på arbejdspladsen, og det betyder, at de også mentalt vil blive gladere. For dig betyder det en bedre arbejdsmoral og også mere effektivitet i løbet af hele arbejdsdagen. Derfor kan det være, at det nu er tid til, at du tager et kig på arbejdspladsens køkkenmiljø. Ofte er det nemlig det, der nedprioriteres – og det er ærgerligt, idet der her bruges meget tid, og det også er her, de mere hyggelige sammenkomster forekommer.

Derfor bør du tage et kig på kollektionen fra SHAKER

Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at du bør tage et kig på et SHAKER køkken. Her er der nemlig tale om køkkener i den aboslut bedste kvalitet, og som også emmer masser af god stil og godt design. Et SHAKER køkken består af fantastiske møbler, der er udviklet i de spirituelle shaker-miljøer i New England helt tilbage i 1800-tallet. Derfor er der også fokus på de omhyggeligt afstemte proportioner, rene linjer og reducerede ornamentik. Og derved fastholdes den klassiske tradition med et både elegant og eksklusivt udtryk.

Sørg for at få et udtryk der passer ind på arbejdspladsen

SHAKER kollektionen kan sammensættes, så den passer ind på lige præcis din arbejdsplads. Og det betyder, at I også har mulighed for at skabe det look, der går i tråd med den resterende indretning, som I fører. Med SHAKER er der nemlig rig mulighed for at opleve et tidsløst design, som også er i stand til at overleve enhver trend. Det betyder, at det ikke bliver køkkenet, der går af mode først, lige såvel som det også kan modelleres, så det stemmer overens med enhver stil.

Når der ikke bliver gået på kompromis med noget

Og det er sikret, at alt er i den aboslut bedste kvalitet, hvorfor det hele også kan holde til den brug og det slid, som det bliver udsat for i løbet af den normale arbejdsdag. Her er der nemlig tale om Handcrafted interior, hvorfor der selvfølgelig også er blevet kælet for enhver detalje. Med SHAKER er der således tale om et brand, som der ikke på nogle punkter er blevet gået på kompromis med. Og det bør du heller ikke gøre med det miljø, du udsætter dine medarbejdere for hver dag.