DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det første dine kunder ser, når de kommer til din virksomhed, er din virksomheds facade. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvordan den ser ud. Det er vigtigt, at den ser ordentligt ud, så du sender et godt førstehåndsindtryk.

Her får du tips til, hvordan du skaber en flot og indbydende facade ved din virksomhed.

Byg en indbydende terrasse

Det er f.eks. en mulighed at bygge en indbydende terrasse ude foran din virksomhed, som fører op til din dør, så det er det første, dine kunder bliver mødt af. En velholdt terrasse ser indbydende og flot ud, så det sender et godt signal.

Det er nemt at lægge nogle sten eller skærver, men hvis du gør noget ud af at bygge en terrasse, så får du også et mere gennemført look ud af det. Du kan f.eks. bygge en træterrasse. Besøg Wimex.dk her og få inspiration til en ny terrasse.

Pynt op med flotte blomster

Hvad enten du har en terrasse eller ej, ser det flot ud, når du har blomster og planter stående fremme ude foran din virksomhed. Blomster og planter er med til at skabe en rigtig hyggelig stemning. Det er rart at blive mødt af som kunde. Blomster er nemme at plante i nogle krukker, som du kan have stående overalt. Det er f.eks. oplagt at have stående på en terrasse.

Hyr en gartner

Hvis du har blomster stående ved din facade eller har nogle grønne arealer rundt omkring, så ser det pænest ud, hvis de er velholdt. Det nytter ikke noget at have blomster stående, hvis de er døde. Hvis ikke du selv har tid til eller forstand på at holde den slags vedlige, er det en god idé at hyre en gartner f.eks. På den måde er du sikker på, at det altid ser ordentligt ud.