DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

De fleste erhvervsaktive har mange bolde i luften. Du har nok også rigtigt travlt, flere forskellige deadlines og mange forskellige beslutninger i løbet af dagen. Der er meget at holde styr på, og det kan føles uoverskueligt også, at skulle læse avis. Derudover skal du holde øje med alt, hvad der sker omkring dig og i dit lokalområde. Løsningen ligger lige for. Du læser online nyheder i stedet for en avis, det sparer du tid og penge ved. Det er en effektiv måde at holde dig opdateret på.

Hold dig opdateret på venner og fjender

Du kan holde øje med hvad andre forretningsdrivende laver. Det kan give gode ideer og ny inspiration, også selvom det er fra en anden branche. Du kan også se hvad andre læsere synes er interessant og følger med i, og derved få inspiration til din egen forretning eller måske en annoncekampagne. Du kan holde dig opdateret i løbet af dagen. Du kan nemt tjekke nyheder imens du har en kort pause fra de andre opgaver, eller efter en af de afbrydelser der altid er, når telefonen har ringet.

Hvordan finder du de relevante nyheder om lokalområdet?

Der er mange forskellige nyhedssider, men det er ikke de store landsdækkende medier, der er bedst til lokalstof. Der er flere nyhedssites, der spænder over et større lokalområde, læs fx her.

Hvis du laver sådan en side med lokalnyheder til din startside på browseren, så får du hurtigt et overblik, hver eneste gang du tænder computeren og går på nettet. Du kan se om konkurrenterne annoncerer, om kommunen har en større opgave på vej i udbud, om der åbner en ny bank eller der er en, der er gået konkurs. Det vil betyde, at hver gang du har været afbrudt, eller går på nettet, så får du automatisk et nyhedsoverblik med lokal baggrund.