DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Handl kontormøbler i dansk design, hvis du vil være sikker på at ende med et ergonomisk møblement i (hjemme)kontoret, så du kan arbejde dine otte timer fem hverdage om ugen i ca. 52 uger om året, uden nakke eller ryg lider overlast. Jysk Møbelfabrik er forhandler på markedet for dansk design, der lægger meget vægt på komfort og udvælger møbler derefter.

Justerbare kontorstole for god ergonomi

Hos Jysk Møbelfabrik kan du finde et bredt udvalg i justerbare kontorstole med ryglæn, der følger din rygsøjles naturlige krumning. Stole, hvis armlæn perfekt komplementerer deres skriveborde, der har til hensigt at levne god plads til at hvile armen – selv med en skærm på.

Find alt i kontormøbler hos Jysk Møbelfabrik

Selvfølgelig begrænser Jysk Møbelfabriks udvalg sig ikke bare til møbler, der byder ind med komfort som sin primære egenskab. De har også traditionelle loungemøbler, konference- og kantinemøbler samt skranker, arkivskabe, kontorreoler og skillevægge. Altså behøver du ikke skele til andre forhandlere, hvis målet er at møblere et helt nyt kontor lige fra entré til køkken.

Og hvor du nok er lidt ligeglad med deres receptionsskanker og loungesofaer, hvis du bare sidder på dit hjemmekontor, kan deres udvalg i hæve-sænkeborde og tilbud på praktiske udtræksskabe komme dig til gavn – den første giver god ergonomi, den anden godt overblik.

Find en fin finansieringsløsning – leasing til erhverv

Finansiering af det nye kontor kan give anledning til mange hovedpiner. Hvad angår leasing til erhverv, har Jysk Møbelfabrik gode tilbud på leasingløsninger, så du kan få nye møbler stillet an, uden at du står med en kæmperegning øjeblikkeligt efter. Du betaler af på møblerne over tid, og det frigør penge i din virksomhed til at investere i andet. Virksomheden går ikke bankerot af at lease møbler – og løsningen åbner op for løbende udskiftning og opgradering.