DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

For mange erhvervsdrivende – særligt håndværkere – er det en streng nødvendighed at have adgang til en fyldestgørende erhvervstrailer.

Vi bringer her et par gode råd til dig, der skal ud og investere i en trailer.

Tænk grundigt over størrelse og opbygning

Du skal naturligvis sørge for, at din trailer har en god størrelse i forhold til de formål, den skal anvendes til. De fleste trailere er bygget med bundplader, der måler 122 cm. Antallet kan derfor have indflydelse på bredde og længde af traileren.

Husk dog også, at du måske har krav til trailerens højde, hvis du skal fragte noget særligt, der skal lastes højt.

Foruden størrelsen, skal du tænke over opbygningen. Her kan det f.eks. være, du ønsker en overdækning. Bemærk desuden at nogle trailere kan slå alle sider ned, mens andre kun har en bagklap, som du kan tilgå traileren fra. Husk desuden at undersøge kvaliteten på låsetøjet, hvilket der kan være stor forskel på afhængigt af trailerens mærke og pris.

Tænk derfor over anvendelsen og find en model, som er stor nok og praktisk set i forhold til anvendelsen.

Bremser

De fleste mindre trailere er ikke udstyret med supplerende bremser. I mange tilfælde gør dette heller ikke den store forskel, da de ikke lastes tungt.

Men kører du med en stor erhvervstrailer, som er læsset med flere hundrede kilos gods, så forlænges bremselængden. Derfor skal du naturligvis overveje, om ikke din trailer skal være forsynet med bremser.

Vælger du en sådan model, skal du huske at kontrollere bremserne fra tid til anden, så du er sikker på, de er funktionsdygtige.

Kan du få det rette tilbehør?

Som en sidste overvejelse, kan du undersøge, om du kan så det rette tilbehør til din trailer. Tænk over, om du skal bruge presenning, ramper eller andet til traileren.

Det er vigtigt for dens tilgængelighed, at du har mulighed for at udstyre den med tilbehør, der gør din arbejdsdag lettere.

Husk også at en tyverisikring kan være en rigtig god investering. Det kan f.eks. være en stålkasse, der blokerer over sammenkoblingen.

Nogle vælger desuden at få GPS sporing på deres trailer, hvis den er særligt dyr.