DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skal du vælte dine kollegaer bagover til næste personalefest?

Der er ikke meget, der kan styrke de sociale relationer på arbejdspladsen så godt som en god firmafest. Det er netop til festerne, at man kan sænke de faglige parader og møde kollegaerne – menneskerne – omme bagved. Nu behøves I ikke længere at tale om kunder, data, statistikker – eller hvad jeres kontorsnak ellers kan byde sig på. Men en god fest kan også betyde, at kontorsnakken bliver sjovere næste gang.

Du yder mere, når du har det bedre

Der er ingen tvivl om, at vi udøver vores potentiale bedst, når vi har det godt. Vores mentale helbred er skrøbeligt, og det er noget, man skal prioritere at passe på. Noget, der fx er godt for det mentale helbred, er sunde og gode sociale relationer. Mennesker er instinktivt flokdyr, hvorfor vi har brug for andres menneskers selskab for at fungere optimalt mentalt. I dag er der mange mennesker, der møder ind på deres arbejdsplads og først slapper ordentligt af, når de er hjemme igen. Men det bliver altså bare meget rarere at gå på arbejde, hvis man har det godt med sine kollegaer. Det er festens skjulte formål at skabe stærkere relationer mellem kollegaer. Man går trods alt op og ned ad dem hver dag, så hvorfor ikke forsøge at gøre det så rart som muligt?

Hvad skal festen indeholde?

Hvis du skal være med til at arrangere festen, så står du med et vigtigt ansvar for at levere god underholdning. Måske du selv er den fødte entertainer, men hvis det ikke er tilfældet, kan du jo med fordel hyre nogen, der er det.

Det kunne fx være Musik med Peter og de andre kopier, som går under mottoet: “Først tror du det er Gasolin, så tror du, det er løgn!”. Bandet har erhvervet sit finurlige motto fra imponerede fans, og så lyder det naturligvis således fordi, de kopierer Kim Larsens tidligere populære band: Gasolin. Vi mener desuden, det netop er fordelagtigt at benytte sig af et kopiband, da dette vil spille mange velkendte sange, som giver anledning til fællessang – og det er om noget en aktivitet, der støtter op om fællesskabet.