DEL

.

Sådan kender du det gode autoværksted fra det dårlige

For mange mænd er deres bil noget af deres kærligste eje. Det er et objekt, der skal behandles med respekt og ekspertise. Derfor skal man jo heller ikke gå på kompromis, når man skal køre bilen på autoværksted, vel?

Vi fortæller dig her, hvad du skal være opmærksom på, når du skal til at finde dit trofaste autoværksted!

1) Holder de sig opdateret på ny teknologi?

Noget af det første du kan spørge dig selv om, er, hvorvidt autoværkstedet holder sig opdateret på den nyeste teknologi. Der er en grund til, at man fortsætter med at udvikle teknologiske artefakter. Det er fordi, vi har muligheden for at gøre dem bedre. Det skal du have et autoværksted, der benytter sig af. Ellers giver du bare ikke din bil den bedste behandling. Oftest vil nyere teknologi betyde, at værkstedet hurtigere og mere effektivt kan fejlfinde, reparere og aflevere bilen tilbage til ejermand. Og vil man ikke altid gerne have sin bil hurtigt tilbage i god stand, så man kan ramme vejen igen?

2) Hvad tilbyder de konkret?

Et autoværksted er lidt som et supermarked for biler. Derfor er der også forskel på, hvor stort udvalget er – både med hensyn til services og biludstyr.

Hvis der er noget specifikt, du søger, så spørg når du tager kontakt. Trænger din bil fx til en rustbeskyttelse? Så kan det være, at du skal finde et sted, der tilbyder det.

3) Er de klar på en god dialog?

Såfremt du er opmærksom på, hvad du skal spørge om, er en god dialog af stor vigtighed. Det nytter ikke noget, hvis værkstedet er fyldt med mekanikere, der ikke kan svare dig på, hvad en reparation fx koster. Det viser også, at de ikke har en rutineret omgang med biler.

Husk fx også at spørge om, hvor store skader værkstedet har mulighed for at reparere. Det varierer fra værksted til værksted, hvor mange muligheder de har. Der er fx ikke alle, som Autoværksted Haderslev, der kan reparere en undervognsskade – og det er jo rart at være tilknyttet et sted, der kan hjælpe, uanset hvor småt eller stort uheldet er.