Grønne hoteller vinder indpas i Hotelbranchen

Flere og flere hoteller rundt om i verden gør meget ud af at blive miljøvenlige, især fordi gæster – særligt børnefamilier- efterspørger mere økologi, miljøbevidsthed samt allergivenlige materialer på hoteller.

Hvis du vil gøre dit hotel mere grønt og miljøvenligt, så har vi gjort det let for dig med denne plan:

Start med at oprette et ‘grønt hold’ på dit hotel

Deres formål skal være: planlægningen, løbende forbedringer, revurdering og rapportering.

Opret et incitamentsprogram der skal opmuntre dine medarbejdere til at deltage i og forbedre miljøvenlige praksis.

Uanset din hotels størrelse, skal du overveje at skrive en miljørapport for at hjælpe dig med at fokusere på forbedringsområder og til at kommunikere dine grønne praksis til dine gæster.

Giv årligt dit personale efteruddannelse i økologisk praksis

Uddanne dine medarbejdere til at:

  • Sluk lys og sluk for varme / klimaanlæg i ledige lokaler eller på arbejdssteder

 

  • Løbende at tjekke efter defekte/dryppende vandhaner og toiletter.

 

  • Lukke / åbne gardiner for at reducere behovet for opvarmning / aircondition

 

  • Kontinuerligt kontrollere og slukke for ubrugt hoteludstyr (særligt ovne og vaskemaskiner)

Træn køkkenmedarbejdere til at slukke for ventilationshætter, når madlavningsapparaterne er slukket.

Opmuntre medarbejdere til at komme med ideer til at reducere ressourceforbruget

 

Vælg dyner, hovepuder og madresser med økologiske fyld. Særligt allergivenlige og økologiske børnedyner, puder og madrasser er noget af det som flest gæster efterspørger

For at reducere vandforbruget skal du overveje at bruge regnvand og til vanding, toiletskylning eller brandbekæmpelse.

For at reducere driftsomkostningerne, så overvejer at installere et ozonvaskesystem.

Anbring genbrugsbeholdere til avis, papir, glas, aluminium, pap, metal og plast, både på de offentlige områder (dvs. ved poolen), i køkkenet og kontorområder for at gøre genanvendelse så let som muligt

Hvis dit hotel har en restaurant, overvej det at overføre det til en certificeret grøn restaurant.

Køb økologisk, lokalt dyrket mad og / eller plant en økologisk have til at levere friske råvarer til dine gæster.

Undgå at købe truede fiskekarter

 

 

  • Related Posts

    Ved I, hvem der tager skraldet?

    Selvom vi alle gør rent i vores private hjem, skal vi ikke bilde os ind, at vi er professionelle. Rengøring virker på overfladen som et nemt håndværk at mestre, men…

    NIS2 i forsyningssektoren: Når cybersikkerhed og fysisk sikring bliver ét

    I en tid, hvor digitale og fysiske trusler smelter sammen, stiller de nye EU-krav for kritisk infrastruktur stærkere krav til forsyningsbranchen. Forvandlingen er i fuld gang: Det handler ikke længere…

    You Missed

    Ved I, hvem der tager skraldet?

    Ved I, hvem der tager skraldet?

    Få øjnene rettet mod dit firma

    Få øjnene rettet mod dit firma

    NIS2 i forsyningssektoren: Når cybersikkerhed og fysisk sikring bliver ét

    NIS2 i forsyningssektoren: Når cybersikkerhed og fysisk sikring bliver ét

    Derfor skal du vælge en automatisk foldeport

    Derfor skal du vælge en automatisk foldeport

    Derfor kan det være fordelagtigt med professionel vejledning til landbrugsmaskiner

    Derfor kan det være fordelagtigt med professionel vejledning til landbrugsmaskiner

    Derfor kan det være fordelagtigt med CNC fræsning i jern

    Derfor kan det være fordelagtigt med CNC fræsning i jern