DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når du har en virksomhed og sælger en eller anden form for fysiske produkter, er du nødt til at have noget lagerplads. Hvis dit salg begynder at stige eller din lagerbeholdning af anden årsag vokser, er du nødt til at have mere plads til dine produkter. Hvis ikke du har nok plads på dit lager, kan du her få forskellige tips til, hvad du så kan gøre.

Skift til et nyt lager

Du har selvfølgelig den mulighed, at du kan flytte til et helt nyt og større lager. Det er en både besværlig og dyr procedure, så det er kun smart, hvis du har brug for meget mere plads, og du ved, at din lagerbeholdning vil blive ved med at stige. Selvom det er en både dyr og besværlig løsning, kommer du til at stå med et stort lager, som er helt dit eget, og hvor din virksomhed har plads til at udvikle sig.

Udvid dit nuværende lager med en mezzanin

Hvis du til gengæld ikke har brug for meget mere plads, men blot har svært ved at finde plads til en mindre bunke reoler, kan du udvide dit lager med en mezzanin. En mezzanin er en slags indskudt etage, som gør, du får udnyttet højden på dit lager bedre. Da en mezzanin ligger oppe i højden, kan den f.eks. bruges til plukreoler. Hos brunsgaard.as kan du leje en lift, hvis du får brug for det i forbindelse med opsætningen af din mezzanin.

Lej en container når du har brug for det

Hvis du har et salg, der svinger rigtig meget, er det ikke sikkert, at det er den mest ideelle løsning med en permanent forøgelse af dit lager på den ene eller den anden måde. I stedet kan du leje en container til dine produkter i de perioder, hvor du har brug for det.