DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når du er leder af en virksomhed, kan du udvikle virksomheden på mange måder. Du kan hele tiden investere i nye ting for at forbedre og udvikle. Du kan investere i nye maskiner, produktudvikling, nye it-systemer el.lign., men du kan også investere i dine ansatte, hvilket nok faktisk er noget af det vigtigste i sidste ende. I hvert fald er det vigtigt, for din virksomhed ville ikke kunne køre rundt uden dit hold af dygtige ansatte.

Investér i dine ansatte ved at forkæle dem

Som sagt er dine ansatte rigtig vigtige for virksomheden, så derfor skal du huske på at vise dem, at du værdsætter dem. Det kan du gøre ved at forkæle dem på forskellige vis. Du kan f.eks. investere i en firma frokostordning, så alle kan få serveret lækker frokost hver dag. Det virker måske som en unødvendig investering sammenlignet med en ny maskine el.lign., men det er det bestemt ikke. Du investerer nemlig de mennesker, som hver dag dukker op for at gøre et effektivt stykke arbejde for, at din virksomhed kan køre rundt.

Når du forkæler dine ansatte, viser du dem, at du værdsætter dem. Det kan smitte af på deres humør og deres grad af motivation. Det er enhver leders drøm at have glade og motiverede ansatte, da det som regel betyder højere effektivitet og bedre stemning på arbejdspladsen.

Skab et større fællesskab

Når der er en frokostordning på arbejdspladsen, bliver frokostpauserne automatisk til et samlingspunkt. Det kan altså påvirke fællesskabsfølelsen på arbejdspladsen i en positiv retning. Når du har din egen madpakke med, vil det automatisk være fristende bare at blive siddende på sin plads og spise. Men i stedet for dine ansatte et sted, hvor de kan mødes, spise noget god mad og snakke om nogle ting, der ikke nødvendigvis har med arbejde at gøre.