DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange virksomheder har haft det svært under coronakrisen. Det har været hårdt for lederne, men det har i den grad også været hårdt for medarbejderne. De har arbejdet i uvished om hvornår de måtte komme tilbage på arbejde, og om de skulle fyres. Derfor er det også vigtigt som leder, at sørge for at ens medarbejdere ved hvor meget man værdsætter dem.

Tag på en udflugt

En af de ting du kan gøre for dine medarbejdere er, at du kan tage dem med på en teambuilding dag. Teambuilding er rigtigt godt, fordi det ryster de ansatte sammen, og giver dem en chance for at tænke på noget andet end arbejde. Find forslag til jeres teambuilding her.

Når du skal planlægge udflugten, er det vigtigt at du tænker på hvad dine medarbejdere ville synes var sjovt. Du kan eksempelvis prøve at spørge dem. Hvis du alligevel ikke ved hvad I skal lave, kan du eksempelvis tage på skovtur med dine ansatte. En skovtur kan være rigtig hyggelig, især hvis du planlægger den godt.

Først skal du finde ud af, hvor skovturen skal gå hen. Du skal være sikker på at I gerne må holde en skovtur i skoven. Derefter kan du overveje hvad for noget mad I skal have at spise. Det kan være at I skal have rugbrødsmadder eller sandwich

Gør noget ekstra i hverdagen

Du kan også forkæle dine medarbejdere i hverdagen. Det kan eksempelvis være ved at stille noget slik eller andet sødt frem til dem. Du kan også lægge små stykker chokolader på dine ansattes skriveborde som en lille overraskelse, de med garanti vil blive glade for. Det er meget vigtigt, at dine medarbejdere er glade, for ellers er de ikke særligt effektive. Det betyder at hvis du gør noget ekstra for dine ansatte, bliver de gladere, og dermed bliver du også gladere.