DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I Danmark er der meget delte meninger om telemarketing. For nogle mennesker er telemarketing enormt generende, mens andre ender med at købe en relevant ydelse eller et produkt, som de har stor interesse i. Mange mennesker bliver ringet op på ugentlig basis af personer fra telemarketingvirksomheder, men i mange tilfælde er det deres egen skyld. Når vi deltager i forskellige konkurrencer på internettet, glemmer de fleste ofte at læse det med småt. Det med småt er oftest, at firmaet får tilladelse til at kontakte dig igen, og hermed har du selv givet tilladelse til det. Når folk synes at telemarketing er irriterende og generende skyldes det ofte, at den telefoniske marketing ikke er tilpasset godt nok til den rette målgruppe. Hermed ringer sælgeren indimellem til folk, som reelt set ikke har en interesse i produktet eller ydelsen. For at sikre størst mulig succes for din virksomhed, er det vigtigt at finde frem til den rette målgruppe til dit produkt eller din ydelse.

Hvis din virksomhed ønsker at få hjælp til den rette telemarketing, er det først og fremmest vigtigt at finde ud af, hvilken form for telemarketing I ønsker hjælp til. Nogle virksomheder anvender telemarketing til at få styr på deres mødebooking, eller til at følge op på udsendte invitationer til forskellige slags møder, events eller seminarer. Andre virksomheder får et telemarketingfirma til at hjælpe dem med at sælge mere til deres nuværende kunder, i stedet for at jagte nye kunder, eller til at undersøge, hvem der kunne være interesserede i din virksomheds produkt eller ydelse.

Hvis din telemarketing skal blive en succes, er det vigtigt, at der er styr på alle detaljerne og at der er en strategi. Derfor er det ofte en fordel at få et professionelt firma til at hjælpe dig. Da de har stor erfaring inden for området, kan de hjælpe dig med at lave det vigtige forarbejde, som er afgørende for jeres succes. Derudover har de stor erfaring i selve salgsdelen, som kræver erfaring samt vedholdenhed og styring. Ved at være grundige med forarbejdet inden selve telefonsamtalerne, er I sikre på, at få ringet til de rigtige mennesker. Ved at ringe til de rigtige mennesker, vil det sikre jer et større og bedre salg, og samtidig får I mindre kritik som virksomhed, da I ikke ringer til nær så mange folk, som jeres produkt eller ydelse ikke er relevant for.

Telemarketing er en relevant og god marketingform, hvis det anvendes på den rette måde. For at anvende telemarketing korrekt, kræver det vigtigt forarbejde og at selve telefonsamtalen gribes an på den rette måde. Derfor anbefaler vi at få et professionelt telemarketingfirma til at hjælpe med jeres telemarketing, for at sikre jer de bedste resultater. Telemarketingfirmaet kan hjælpe med mange forskellige opgaver, både inden for mødebooking, præsentation af jeres produkter, leadgenerering, serviceopkald eller lignende, og de kan både hjælpe med samtaler med jeres nuværende kunder eller med at finde nye kunder til jer.