DEL

.

Før i tiden brugte man papir og blyant meget mere end vi gør i dag. Man brugte det både til skrivning, trykning af aviser, tidsskrifter, bøger osv. I dag bruger vi både internettet og skriveprogrammer på computeren meget mere. Herfra printer vi det skrevne ud, hvis vi har behov for det. Vi kan kommunikere med alle omkring os, både familie, venner og kollegaer.

Papirstørrelsen vi alle kender til

Det er godt at kende til de forskellige papirstørrelser, der findes. Det er nemlig ikke helt uvæsentligt, hvilken størrelse papiret har. Det kommer nemlig helt an på, hvad man skal bruge det til. Den klassiske papirstørrelse som vi alle kender og efterhånden har indgroet i vores hverdag er et stykke a4 papir. Det er den størrelse, som primært bruges til kopimaskiner og printere. Der findes dog papir i alle størrelser, som nummeres fra A0 til A10. Et A5-papir bruges f.eks. ofte til breve og kuverter, mens A3-papir og større formater typisk bruges til grafiske print, plakater mm.

Udviklingen og tiden gør, at alt bliver elektronisk med årene

Vi følger teknologien og udviklingen, hvilket gør, at det er blevet meget nemmere at kommunikere sammen. Vi kan nemt sende en SMS afsted, og den er fremme efter ganske kort tid hos modtageren. Hvis vi er på arbejde eller ude at rejse, kan vi hurtigt give en melding til dem der hjemme og fortælle hvordan det går. Breve modtager vi heller ikke ret mange af i vores postkasser længere. Alt denne post får vi i dag via vores elektroniske postkasse, også kaldet E-boks. Her modtager vi også vigtige breve samt post, der indeholder personfølsomme oplysninger. Denne udvikling har resulteret i, at vi er begyndt at spare på de klassiske stykker papir. Det betyder også at de træer rundt omkring i verden, der skulle være blevet til papir, forbliver en del af skovene.