DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er ikke så let som nogle virksomheder tror

Mange virksomheder har svært ved at sætte sig ind i, hvad det kræver at starte en ny webshop. Det kræver faktisk mere end bare at lave en hjemmeside, den skal også hostes et godt sted, ellers fungere den ikke ordenligt. At lave en god webshop handler selvfølgelig om at have en hjemmeside, som har et godt UI (User interface) og en god UX (User experiens). Det handler om at have styr på brugerens rejse igennem sitet og hvor flydende denne rejse kan gøres. Der er ikke noget ved at møde for mange forhindringer, hvis man vil gøre sig forhåbninger om en god webshop.

Få en god hosting service

Men det handler som sagt ikke kun om selve hjemmesiden, men også hvor hurtig den er til at respondere og behandle data. Det er her at hosting kommer ind i billedet. Med en god hosting service er webshoppens ydeevne optimal. Der findes virksomheder som specialisere sig inde for hosting for magento sider. Med en optimal magento hosting yder din magento webshop sit maksimale. Det har en stor betydning når der er kunder inde på siden. De ville kunne opleve en mere flydende oplevelse uden problemer. Dette gør din hjemmesiden til en stærk konkurrent på markedet. Den optimale webshop handler bestemt ikke kun om at have den flotteste hjemmeside.

Der skal først være styr på den tekniske del

Hvis webshoppen er langsom eller endda går ned, så har man som bruger ikke andre valg end at forlade siden og finde det man ledte efter et andet sted. Disse kunder kommer måske aldrig igen, da de har fået denne dårlige oplevelse med dit site. Beskeden her er, at der skal være styr på det tekniske og så kan man tænke over design og gøre den lækker. Hvis webshoppen ikke virker, er det som at prøve at komme ind i en halvlukket butik. Det giver ikke andet end dårlige oplevelser, som kan få konsekvenser.