DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vidste du, at der på globalt plan mangler 3 mio. IT-sikkerhedseksperter? Du har i dag mulighed for at tilmelde dig et kursus med CISSP certificering fra (ISC)2, der kan give dig de nødvendige færdigheder for at kunne indtage en stor branche, der er under konstant udvikling.

Med en certificering i CISSP bliver du godt klædt på til at kunne varetage sikkerhedsforanstaltninger i din virksomhed, og derfor henvender dette kursus sig primært til dig, der i forvejen har et udbredt kendskab til IT.

Hvilke kompetencer får du ud af en CISSP certificering fra (ISC)2?

En CISSP certificering er et springbræt for din karriere, hvis du er ansat med IT-sikkerhed som dit specifikke ansvarsområde. Med et kursus som dette vil du nemlig kunne bygge videre på dine eksisterende kompetencer inden for IT:

  • Informationssikkerhed

  • Implementering og vedligeholdelse af sikkerhedsprogrammer

  • Færdigheder til at opdage og fejlfinde uønsket interageren udefra

Kurset indeholder altså tilsammen væsentlige punkter, der skal være med til at fremme forståelsen af IT-sikkerheden og hvordan denne bedst muligt sikres i din specifikke organisation.

Vælg et kursus, der passer til dine behov

Disse kurser henvender sig til dig, der i forvejen arbejder med IT på et professionelt plan. Derfor er kurserne ret fleksible og kan tilpasses dine arbejdstider, så du stadig kan få din CISSP certificering fra (ISC)2:

  • Fysisk eller virtuelt kursus – du kan vælge imellem et fysisk eller virtuelt kursus alt efter hvad, der passer dig bedst. Fordelen ved et virtuelt kursus er, at det afholdes uanset antallet af deltagere, hvorimod de fysiske kurser kræver et bestemt antal tilmeldte for at blive afholdt.

  • Mange timers selvstudie – uanset hvilken form for kursus, du vælger, lægger alle kurserne op til flere timers selvstudie, hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra meget af tiden. Det kræver dog, at du har tiden til at tage et kursus oveni din eksisterende hverdag.

Der er uden tvivl et stort potentiale i at investere i viden inden for IT-sikkerhed, der er fremtidens helt store udfordringer for vores samfund. Med et kursus som dette vil mange døre åbne sig både i Danmark og på internationalt plan.