DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Man tænker ikke meget over sin printer, men hvis man skal printe noget, er det super vigtigt at man vælger det rigtige printerpapir. Det kan være lidt kompliceret at blive klog på, men i den her tekst kan du finde nogle tips til, hvad du skal lede efter og overveje, når du skal købe papir til din printer. Det er en vigtigt ting at vide, hvis man skal gerne ville have et godt resultat, der nærmest kan se professionelt ud.

Tykkelse

En ting man skal tænke over når man køber printerpapir, er hvilken tykkelse man har brug for her, kan det være godt at google, hvilke noget papir, der er godt til lige præcis det projekt du skal bruge det til. Billeder og visuelle ting som plakater eller grafer, har bedst ved at være på papir, der er lidt tykkere end normalt, men hvis man bare skal printe forskellige word dokumenter ud, der ikke er så vigtige er det fint med et tyndere papir. Dette er også tit billiger end det tykke papir, så når man har mulighed for at bruge det, er det det smarteste valg. Det kan være en god ide at have flere forskellige tykkelser, så man kan skifte mellem de forskellige projekter.

Mat eller glossy

En anden vigtige ting man skal tænke på er om man vil have papir, der er normalt, eller har en glans. Der kan give et andet udkom, hvis man har et papir med glans på, men disse er ofte dyre, og derfor er det bedst, hvis man bruger dem til vigtige ting. Der er nogle ting der bare ser bedre ud på et glanspapir, og derfor er det en god ting at have en smule af. Alt i alt handler det om at finde ud af, hvilke ting man printer mest af, og købe papiret, der passer til det formål.