DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Du skal kunne holde til at arbejde i mange år, så det er vigtigt, at du passer godt på dig selv og din krop, når du går på arbejde. Det handler både om dit fysiske og mentale helbred.

Her får du tips til, hvordan du bedst muligt passer på dig selv i dit arbejdsliv.

Sæt grænser for hvor meget du arbejder

Når du er glad for dit arbejde, kan du nemt lade dig rive med. Du kommer måske ofte til at arbejde over, selvom du i virkeligheden trænger til pause. Det kan også være, at du føler dig presset dig at arbejde mere, end du har lyst til. Det er vigtigt for både dit fysiske og mentale helbred, at du sætter grænser og ikke arbejder mere, end du kan holde til.

Tænk over dine arbejdspositioner

Det er nemt at havne i nogle uheldige arbejdspositioner. Du tænker måske ikke meget over det, når du står og arbejder, men det er vigtigt at tænke over. Hvis du arbejder i nogle dårlige positioner i længere tid ad gangen, risikerer du nemlig at få ubehagelige skader i din krop, som er svære at komme af med igen.

Lav en fremtidsfuldmagt hvis du er i en udsat position

En fremtidsfuldmagt er en god idé for dig, der virkelig ønsker at sikre dig selv. En fremtidsfuldmagt er et dokument, som giver en person nær dig fuldmagt til at varetage dine interesser, hvis du en dag bliver syg eller kommer til skade og derfor ikke er i stand til at træffe dine egne beslutninger.

Det kan virke skørt at lave en fremtidsfuldmagt, hvis du ikke på nuværende tidspunkt er syg, men det skader aldrig noget at lave en alligevel. Det er nemlig aldrig til at vide, om du lige pludselig kommer slemt til skade på dit arbejde el.lign.