DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Corona har sat en stopper for meget, men det behøver ikke at sætte en stopper for dine ferier, hverken efterårsferie, juleferie eller vinterferie. Der findes nemlig en masse skønne destinationer og aktiviteter, som du kan foretage dig lige her i Danmark. Læs med her og få en masse gode ideer til dine kommende ferier herhjemme i Danmark.

 

Det afslappede øliv

Danmark har en masse øer, som uden tvivl er et besøg værd. Tag for eksempel forbi solskinsøen, Bornholm. Her kan du begive dig ud på smukke vandringsture, tage ud og klatre, prøve at surfe eller prøve et utal af andre aktive naturoplevelser. Du kan også tage en tur forbi Samsø, hvor der er gode muligheder for fiskeri og flade landskaber perfekt til lange cykelture – eller du kan besøge Ærø, hvor du kan nyde en af Danmarks idylliske byer med små torve og brolagte gader samt søfartsbyen Marstal, der emmer af maritim kultur og skibsfart.

 

Kulturel ferie

Hvis du har brug for et boost af kultur, så er der mange muligheder. Aarhus er dog en af de absolut bedste muligheder. Som europæisk kulturhovedstad i 2017 er der nemlig meget at se og opleve i Aarhus. Du kan bl.a. besøge Den Gamle By, Danmarks Købstadsmuseum og tag på en unik tidsrejse for hele familien. Du kan også tage forbi ARoS Aarhus Kunstmuseum, som er et af Nordeuropas største kunstmuseer og et af de bedst besøgte kunstmuseer i hele Skandinavien. Her kan du bl.a. se Your Rainbow Panorama, som er et helt spektakulært kunstværk af Olafur Eliasson. Sidst men ikke mindst kan du også tage et smut forbi Tivoli Friheden, hvor du finder både sjov, hygge og action i en forlystelsespark, der har oplevelser for hele familien.

 

Ferie i naturen

Hvis du har brug for at komme ud i naturen, så er Vestkysten det rette valg for dig. Her kan du komme et smut forbi Nationalpark Vadehavet, som findes på UNESCO Verdensarv-listen. Det er et helt unikt område, der byder på masser af oplevelser og viden for alle. På vestkysten finder du også de skønneste strande, hvor du kan trække den dejlige friske luft.

 

Har du fået en god idé til, hvor du skal holde din ferie i Danmark i år? Lej en bus med chauffør her – og læn dig tilbage og nyd turen med familien.