DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Måske har I allerede en frokostordning på din arbejdsplads. Det er nemlig noget, som flere arbejdspladser allerede har, og det er der også masser af gode grunde til. Men der er forskel på de forskellige valgmuligheder, når det kommer til at vælge en leverandør. Er det noget, der har været oppe til overvejelse?

Inden man som virksomhed vælger en leverandør af et af dagens vigtigste måltider, så er der nemlig god grund til at sætte sig ind i sagerne. I Aarhus især er der så mange muligheder, at det ville være synd at gå glip af noget.

Forskellige typer mad

Som by er Aarhus kendt for sin mangfoldighed. Det gælder mennesker og deres forskellige baggrunde, og så gælder det ikke mindst mad. Derfor er der også masser af forskellige muligheder for at finde noget lækker mad.

Det samme gør sig gældende, når det kommer til mad på arbejdspladsen.

I kan nemlig få lækker mad fra alle verdens hjørner. Det er muligt at vælge en klassisk dansk buffet med friskbagt bagerugbrød og lækkert pålæg fra en rigtig slagter. Der er dog også mulighed for at vælge noget mere eksotisk, hvis kylling i karry er mere tiltalende.

  • I kan få både danske og udenlandske retter
  • I kan få både kold og varm mad
  • I kan få økologi
  • I kan få bæredygtig mad

Der er altså masser af muligheder at vælge mellem, når du søger en god frokostordning i Aarhus.

Når du vælger at få maden leveret til frokostpausen, så er det altid med medarbejderne in mente. Derfor kan det også være en god idé at forhøre dig hos netop dem. Har de nogle særlige ønsker?

Hvad vigtigere er, at nogle mennesker har nogle allergier eller overfølsomheder, som har betydning for, hvad de kan spise. Du skal også sørge for ordentlig mad til dem.