DEL

.

Mange har været hjemsendt under Corona pandemien, og man ser efterhånden flere og flere, der bøvler med diverse skavanker fordi de ikke har siddet ordentligt, mens de har været hjemsendt. Uanset om man har brug for et hjemmekontor i en kortere hjemsendelsesperiode, eller om det er nødvendigt som led i ens selvstændige arbejde, kan det være en fordel at indrette kontoret funktionelt, så man kan arbejde i gode arbejdsstillinger. Det vil have stor betydning for, om man erhverver sig skader og generelt hvor effektiv man er på sit arbejde.

Gode stillinger for overdelen af kroppen

Man tænker måske ikke over, hvor stor betydning det har for overdelen af kroppen, når man arbejder mange timer på kontor. Faktisk vil man kunne erhverve sig diverse museskader og skulderproblemer, hvis man ikke formår at skabe nogle gode arbejdsstillinger for sig selv. En god måde at sørge for, at man har hænderne fri ved telefonsamtaler, er ved at købe nogle trådløsehøretelefoner, så man kan tale i telefon i flere timer, uden at få ondt i skuldrene. Trådløse høretelefoner er også gode til træningen, hvilket kan have store fordele. Køb eventuelt dit par hos trådløsehøretelefoner.dk.

Man kan også med fordel købe en anden slags mus enten touchpad eller rollermouse, så man ikke får museskader i armen.

Gode arbejdsstillinger for hele kroppen

Når man sidder mange timer ved computeren, vil ens ryg indstillinger i stolen også have stor betydning. Det kan derfor være en stor fordel, at man køber en god ergonomisk kontorstol. Derudover kan det have stor betydning, at man har et godt kontorbord, hvor der er plads til at arbejde, og hvor man bl.a. kan ligge sine papirer fra sig, når man ikke bruger dem. Hvis man gerne vil opnå optimale arbejdsstillinger, kan man med fordel købe et hævesænke kontorbord, hvor man har muligheden for at indstille højden nøjagtigt efter ens eget behov. Nogle bruger også en lille fodskammel til benene, så de bliver hævet op.