DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skal du holde professionelle møder? Så er din audio og video løsning afgørende for at give en god totaloplevelse.

Det er vigtigt, at billeder og lyd altid er i en høj kvalitet. Men det er ikke alene nok til en moderne AV løsning. Den skal nemlig også være brugervenlig, og så skal de mange komponenter naturligvis også være skjulte, så der er harmoni i møderummet.

Vi ser på forskellige løsninger til forskellige typer af møderum.

De små eller mindre møderum

Mange prioriterer ikke de små møderum nok og efterlader dem ´nøgne´, hvad angår godt udstyr. Men det er en skam, da alle bør være i stand til at få værdi og kunne afholde et godt møde.

Vi anbefaler derfor, at lokalet har en skærm, som er egnet til præsentationer og moderne møder som videomøder. Skærmen kan med fordel være en model med velfungerende touch, som giver flere muligheder for at skabe flow i sin præsentation og sikre en vellykket en af slagsen.

Lyden skal naturligvis også være i top, hvilket kan løses med en god soundbar, da lokalet ikke er for stort. Dertil er det vigtigt, at der også er et kamera, der kan sende billeder fra mødelokalet retur til gæster på den anden side af skærmen.

Til større mødelokaler

De store mødelokaler har naturligvis behov for det helt rette udstyr, som kan fungere til mange personer. Storskærme i strømbesparende og imponerede LED-billedkvalitet er ofte en god løsning. Også fordi det her er en større investering, giver LED særligt god mening, fordi levetiden på produkterne også er gode. En klassisk projekter kan naturligvis også lade sig gøre.

Er der tale om et ekstra stort mødelokale, kan det være en god idé med mikrofoner og højtalere, så deltagere kan høres klart og tydeligt i hele rummet.

Rent æstetisk kan AV løsningen laves, så udstyr skjules. F.eks. ved at have motoriserede skærme og lave løsninger, hvor højtalere placeret strategisk i loftet og har samme farve som netop vægge og loft.

Det skal altid være virksomhedens behov, der dikterer løsningen. Få derfor en