DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skadedyr volder store problemer for private, mens også for erhverv. Det er et ekstra problem på beboernes skuldre, og de er svære at slippe af med. Skadedyrsbekæmpelse vækker lige så stor diskussion blandt folk, da der i de fleste tilfælde bliver brugt gift. Man kan godt bekæmpe skadedyr på andre måder end ved hjælp af gift, så burde det egentligt ikke være ulovligt at bruge gifte mod skadedyr. Skadedyr er nødvendigvis ikke farlige, så længe de ikke er i nærheden af huse og bygning. Der findes mange metoder til at drive skadedyr væk frem for at slå dem ihjel.

Skadedyr kan også være en udfordring på arbejdspladsen

Én ting er at have skadedyr derhjemme, en anden ting er at have dem på arbejdspladsen. Det er oftest en større udfordring. Især hvis det er en offentlig arbejdsplads, hvor der tit kommer kunder eller andre for at snakke med de ansatte. En arbejdsplads skal se indbydende og pæn ud. Hvis der er skadedyr til stede, kan det ødelægge æstetikken.

Da det er en arbejdsplads, vil det være en god idé at gå den klimavenlige og dyrevenlige vej og sige, at I ikke vil bruge gift til skadedyrsbekæmpelse til private og erhverv.

Hvad kan man bruge, hvis man ikke vil bruge gift?

Hvis du har taget en beslutning om, at du ikke vil bruge gift til at bekæmpe skadedyr, så skal du jo have fundet en alternativ løsning. Den kan blandt andet gå ud på, at du vælger at bruge ultralyd. Ultralyd skræmmer skadedyrene væk, men det slår dem ikke ihjel. Det er en god og optimal løsning, hvis du ikke har lyst til at bruge gift til bekæmpelse af skadedyr.

Der findes selvfølgelig også andre metoder til at bekæmpe skadedyr uden brug af gift, men ultralyd er altså en god løsning for både private og erhverv.