DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når du er leder for et firma, er der en helt masse ting, du skal have styr på. Du er jo trods alt den, der i sidste ende står for stort set alt. Det kan derfor være lidt svært, og man kan en gang i mellem nok også føle et pres på sine skuldre.

Når det igen bliver jul, er der mange firmaer, som har firmagaver. Det er gaver, som der bliver givet til de ansatte. Det er en meget normal ting at gøre, og det er derfor også noget, som du skal overveje. Men det kan nok alligevel være lidt svært – for hvad skal man give i firmagave, og hvad forventes der? Læs mere om firmagaver og muligheder her.

Den ”nemme” løsning

Selvom man gerne vil give en fin firmagave, kan det bare være svært, når man ikke rigtigt ved, hvad folk vil blive glade for. Det er jo sjældent at man kan ramme helt plet ved alle de ansatte, når de alle sammen modtager ens gaver.

En løsning på dette dilemma kunne være at give et gavekort til alle i firmagave. Dette gavekort kan de selv bruge til at finde lige præcis det, som de gerne vil. På den måde ved du, at dine ansatte vil blive glade for den gave, som de ender med at finde til dem selv.

Giv flere valgmuligheder

I og med at man simpelthen bare ikke kan finde en bestemt gave, som alle vil blive glade for, så er det engang i mellem bare svært. Hvis du ikke synes at et gavekort et personligt nok, kan du også gøre noget andet.

Du kan give dine ansatte flere muligheder for en gave, som de kan vælge imellem. Det kan være en god ide at have lidt af alting, så du er sikker på, at der er noget til alle.