DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Haven er for mange et samlingssted for familien. I sær om sommeren bruger mange familier rigtigt meget af deres tid derude sammen. Det er godt vejr, og man vil derfor gerne tilbringe sin tid udenfor. Derfor kan det være en god ide at gøre haven klar til dette – måske med nogen sjove, alternative løsninger.

Man behøver ikke altid gøre som naboen. Prøv at overvej hvilke sjove ting du kan lave i haven. Det kan måske være af materialer, du allerede har liggende? Du kan eventuelt lave højbede ud af paller. Hvis du mangler paller, kan du købe paller hos stea.dk. stea.dk står for Køb og salg af Europaller, pallerammer & træemballage.

Lav paller ud af højbede

Der er en helt masse sjove ting, man kan bygge eller lave til haven. En af dem er højbede ud af paller. Her kan du både plante blomster, men måske også lave din helt egen køkkenhave. Du kan bruge de planker der sidder på pallerne, og sømme dem sammen til rektangler, som der kan planter i. her kan du fylde jord i, og plante lige præcis det, som du vil.

Måske det kunne være rart at have et jordbærbed, så man kan plukke sine egne jordbær om sommeren? Hvis du vil, kan du eventuelt male disse højbede i sjove farver. Det vil helt sikkert få farven til at se sjov og flot ud.

Byg en mini legeplads til børnene

Hvis du har noget ekstra træ eller lignende liggende, kan du også bruge dem til sjove ting i haven. Du kan prøve at bygge en forhindringsbane til børnene. Her kan du lave en balance line af træ, og måske endda nogen små stubbe, som man kan hoppe fra en til en. Dette vil børnene helt sikkert også synes er helt vildt sjovt og hyggeligt.