DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Rigtig mange danske maskinefabrikker har en stor frem gang disse dage, og dette er ikke undtagelsen for Asa-Tor, som er beliggende i Langeskov på Fyn. Her er det kvaliteten af virksomhedens produktion er i fokus, og det er netop her hvor konkurrenterne har svært ved at følge med.

En stor spiller i mange år

Der er igen tvivl om at virksomheden har været en spiller på markedet i mange år. Hvilket også kan ses på deres udførelse af arbejdet. Her er det kvaliteten, som er skabt igennem mange års erfaring inden for områder som CNC fræsning og CNC drejning, som er to af de største produktionsområder. Selvom produktionen har fokus på masseproduktion, så er kvaliteten ikke nedprioriteret. Tværtimod. Virksomheden har stor fokus på at kvaliteten altid er i fokus, da Asa-Tor ser det som en æressag at forblive førende inden for området.

Kvalitet og hårdt arbejde

For at bevare den gode kvalitet af produkter som virksomheden kan tilbyde, så skal der arbejdes hårdt på alle områder. Dette er dog ikke uvant for Asa-Tor, da virksomheden altid arbejder hårdt for at opretholde en god kvalitet. Den store erfaring i branchen giver virksomheden en stor fordel, da de allerede har kendskab til hvor stort arbejde, der skal lægges for at forblive førende inden for området. Asa-Tor er derfor ikke skræmt at den øget konkurrence og tager glædeligt imod lidt konkurrence og ser det derimod for en fordel for markedet.

Allerede tilbage i 2001 har virksomheden udvidet med to nye haller. Virksomheden har derfor allerede forudset en travl fremtiden, hvor efterspørgslen kun bliver større. Asa-Tor er dog helt klar på en travl fremtid, og de kan næsten ikke vente. Selvom travlheden bliver øget i den nærmeste fremtid, så har virksomheden stadig fokus på kvaliteten af deres produktion. Travlheden skal i sidste ende gøre virksomheden mere opmærksom på, hvor vigtig kvaliteten bliver i fremtiden. For at være førende inden for feltet skal den store erfaring og kvaliteten gøre arbejdet nemmere, da virksomheden har fokus på hvilke kvalitetsområder, der bliver efterspurgt i den nærmeste fremtid. Der er ingen tvivl om at Asa-Tor bevæger sig i et marked, hvor der er store muligheder i fremtiden.