DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du er leder for en stor eller mellemstor virksomhed, så kender du med garanti til de udfordringer, der kan opstå, når man skal styre et stort varelager og få plukket de rette varer til ordrerne. Det er tidskrævende, og der sker ofte fejl, som man således skal bruge endnu længere tid på at fikse igen efterfølgende. Alt dette tager tid fra nogle af de vigtigere opgaver i firmaet, som gerne skulle skabe vækst på den lange bane, og der kan derfor være god fidus ved at få andre til at klare lageret og ordreekspeditionen for dig og dit firma.

Et effektivt lager skaber større profit på bundlinjen

Der er ingen tvivl om, at det er lageret og ordreekspeditionen, der er hele rygraden af firmaet – og netop derfor opdager man også hurtigt både som kunde og firma, hvis lageret ikke kører, som det skal. Det kan give længere ekspeditionstider, som kan føre til at fravalg fra kunderne på længere sigt, og det er virkelig noget, der rammer hårdt på pengepungen i et mindre firma. Derfor handler det om at have et effektivt lager, der bliver styret så professionelt som muligt. Dette gælder fx ved pick og pack, hvor de rette folk til jobbet kan opnå langt bedre resultater end de første og de bedste hænder, man lige kan få fat i – og det er blot én af grundende til, at det kan betale sig at lade andre klare lagerstyringen og ekspeditionen for dig.

Overlad noget ansvar og få mere frie hænder

Der er ingen skam i at indse, at man måske ikke kan have fingeren på pulsen overalt i hele virksomheden, og det kan være ekstremt sundt at lægge noget af ansvaret over på andres skuldre, da det giver en selv meget mere frie hænder. Det kræver naturligvis, at man stoler på sin samarbejdspartner, og derfor skal man heller ikke vælge det første og bedste firma i rækken. Lagerføring, pick og pack og sortering kræver en vis erfaring, hvis det skal gøres effektivt, og erfaring er der nok af i et firma som Asasolutions. Her får man hele pakken serveret på et sølvfad, og man kan trygt stole på, at lageret bliver styret professionelt og de rigtige ting bliver sendt til dine kunder.

Når du har overladt lagerstyringen og ordreekspeditionen til en dygtig samarbejdspartner, så har du mere frie hænder til at lede professionelt og sørge for, at virksomheden kan vækste, som den gerne skulle.

Selvgjort er ikke altid velgjort

Selvom ordsproget siger, at selvgjort altid er velgjort, så er det ikke hele sandheden, hvis man ikke har helt styr på, hvad man laver. Dette gælder i særdeleshed overfor lageret i en større virksomhed, der meget hurtigt bliver uoverskueligt, hvis man ikke har 100 % kontrol med det hele tiden. Af netop denne grund kan det være fornuftigt at få en god samarbejdspartner, der kan styre det hele for dig, hvis du hurtigt mister overblikket. Varerne skal ud til kunderne, og det kommer de kun, hvis lageret er velkoordineret – derfor er selvgjort ikke altid velgjort, hvis man har et uoverskueligt lager at sende pakker afsted fra.