DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du en bygning, hvor du har brugt al gulvplads, men godt kunne bruge mere? Det er selvfølelig en mulighed at bygge en større bygning. Denne løsning er dog dyr, og måske har du ikke mere areal at gøre godt med. Har du derimod en bygning, hvor der er højt til loftet, og udnyttes denne højde ikke? Så kan en mezzanin være en god løsning for dig. En mezzanin er et andet ord for en indskudt etage og er således en rigtig god løsnign for dig, som er løbet tør for gulvplads, men ikke udnytter lofthøjden i din bygning. Der indsættes altså en ekstra etage i bygningen, hvilket giver dig mulighed for at få langt mere gulvplads til at sætte fx reoler på. Du forøger altså det brugbare areal i bygningen uden at gøre bygningen større.

Hvad vil monterigen betyde for driften?

Du tænker måske allerede hvor lang tid din drift vil blive forstyrret imens der bygges en indskudt etage. Her behøver du dog ikke bekymre dig så meget, eftersom mezzaninen typisk kan bygges og monteres uden at påvirke driften betydningsfuldt.

Ligeledes skal du heller ikke bekymre dig, hvis du ikke har erfaring med opsætning af mezzaniner. Du kan få råd og vejledning og på den måde finde ud af, hvordan den mest optimale løsning ser ud for dig.

Samlet set kan man altså sige, at en mezzanin er en billig løsning til dig, der har brug for flere kvadratmeter og ikke ønsker at bygge ud eller bygge nyt. det er en skræddersyet løsning som tilpasses lige netop din bygning og dit pladsbehov.

Tøv ikke med at tage kontakt og få hjælp til opmåling, tegningsforslag og praktisk vejledning og kom i gang med et projekt der vil gavne din virksomhed på en billig måde.