DEL

.

Det er super trendy at have og benytte en pladespiller til at høre sin musik. Og det er forståeligt for der bare super lækkert og spreder en fantastisk stemning.

Opfundet i 1887

Det var tyske Emil Berliner, der i 1887 opfandt pladespilleren, eller grammofonen, som den også hedder. Berliner var emigreret til USA og er også manden bag andre opfindelser som en forbrændingsmotor til fly, en mikrofon samt akustiske fliser. Nu findes der også et Emil Berliner Studios i Berlin, hvor der producers akustisk musik, og som altså er opkaldt efter Emil Berliner.

Noget helt specielt

For mange unge er det noget underligt noget, og noget fra en anden tid. Mange unge kan ikke forstå, hvor man skal spille musik på ikke-digitalt og klodset medie. Men der er bare noget helt specielt over en analog pladespiller. Den spreder en fantastisk stemning og den giver en helt unik form for lyd. Lyden af pickuppen i rillen på et vinylalbum er noget, der ikke kan sammenlignes med noget andet. Og synet af vinylalbummet, der drejer rundt, er noget der ikke findes lige andre steder. At bruge en pladespiller er noget helt specielt.

Super trendy

At have og bruge en pladespiller er meget mere end blot en måde at nyde lyd og musik på. Det er også et statement og en meget trendy ting. Det er noget, som mange betragter som en del af en livsstil og en måde at signalere at man kan lide nydelse og lækkerhed. Et statement om at bevare de gode gamle værdier, som er solide og har holdbarhed. Med andre ord, det er super trendy at eje og benytte en pladespiller og så er den flot at have stående på sin reol.

Vinyl er lækkert

En del af det med at eje en pladespiller er at have sine vinylpladser og værne om dem. Det er for mange en dejlig ting, at kunne tage en vinylplade ud af coveret, og holde vinylen i hånden. Vinylplader er smukke, og de dufter fantastisk. De er dejlige at have stående, og det er en fornøjelse at bevare dem og behandle dem godt.

Vælg kvalitet

Leder du efter en ny pladespiller så er det, som ved så meget andet, vigtigt, at gøre dig klart, hvad dit behov er. For der findes, naturligvis, en række forskellige pladespillere på markedet. Hos AV-connection forhandler de et stor og spændende sortiment af pladespillere i alle prisklasser.

De kendte mærker

Der findes en række producenter af pladespillere, som de fleste er enige i er af høj kvalitet. Blandt de mest kendte kan nævne Tecknica, Lenco, Rega, Pro-Ject, Thores og Clearaudio. De forskellige mærker har forskellige fordele og ulemper, så det kan betale sig at sætte dig ind i produkterne inden du beslutter dig.

Det andet udstyr

Der følger en række ekstra udstyr med til det at have en pladespiller. Du skal selvfølgelig have en pickup til at spille fra. Men også en rensebørste, kabler og andet renseudstyr.