DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Inden længe starter sæsonen for julefrokoster. Er der noget som kan samle kollegaer på tværs af afdelinger og jobtyper, er det en firmajulefrokost. At opleve sine kollegaer udenfor de vante rammer styrker fællesskabet på arbejdspladsen, og højner arbejdsglæden. Der er derfor kun god grund til at arrangere en firmajulefrokost. Er du i tvivl om, hvordan du planlægger en god julefrokost for dine kollegaer? Så læs med herunder hvor du får en guide med gode tips og ideer.

De rette omgivelser er vigtige

Gode omgivelser er essentielle for at festen bliver god. Undersøg hvor jeres firmajulefrokost kan afholdes. Har I en kantine på jeres arbejdsplads som kan huse alle medarbejdere på én gang? Ellers kan du undersøge mulighederne for at leje et lokale ude i byen. Så snart omgivelserne er fundet, og lokalet er booket, kan du sende invitationer ud til dine kollegaer.

Planlæg hvilken mad I skal have

Enhver julefrokost byder på lækker mad. En julebuffet med klassiske, danske retter hitter altid. De fleste firmaer vælger at bestille maden til julefrokosten udefra, så medarbejderne blot skal sætte sig til bordet. At bestille julefrokost catering Aarhus er en ideel løsning til jeres fest. Der findes et stort udvalg af lækre menuer og buffeter, som du kan læse mere om her. Til maden skal der også være drikkevarer til enhver smag. Nogle foretrækker rødvin, mens andre foretrækker en øl eller sodavand. Indkøb gerne forskellige slags drikkevarer, så der er noget til enhver smag.

Pynt lokalet og planlæg evt. aktiviteter

Når der er styr på rammerne, maden og drikkevarerne, er det blot tid til at pynte lokalet, og arrangere sjove aktiviteter I kan lave i løbet af aftenen. Køb guirlander, gran og små nisser som giver lokalet den rette julestemning. Hvis stemningen trænger til at løft i løbet af aftenen, kan du på forhånd have planlagt underholdning som f.eks. en quiz.