DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Enhver virksomhed har stået i en situation, hvor en medarbejder melder sig syg, og der ikke er nogen til at rykke ud i stedet. Det kan f.eks. være, at der er én fra dit køkken- eller rengøringspersonale, der ikke har mulighed for at møde op, og I ikke har nogen afløser.

Hvis der er tale om fravær hos en medarbejder i rengøringsafdelingen, kan det gå udover virksomhedens hygiejneniveau, men også hvis det er en medarbejder, der står en anden praktisk opgave, kan det få store konsekvenser. Derfor er det vigtigt med en vikar som backup, hvilket du kan få hos CLEWA solutions.

Få vikarer til mange slags opgaver

Uanset hvor god en virksomhedsejer du er, kan du ikke forudse, hvornår nogen melder sig syg, går på barsel eller lignende. Derfor er det trygt at have en plan B, der kan sørge for, at du ikke ender i en situation, hvor du pludseligt mangler hænder. Hos CLEWA solutions finder du vikarer, der kan træde til til en bred række forskellige opgaver.

Ved at vælge denne vikarløsning får du mulighed for følgende følgende:

  • Erhvervsrengøring og kontorrengøring

  • Trappevask

  • Mandskab til køkkenpersonale og opvask

  • Mandskab til byggepladsservice

Du kan forvente, at vikarerne er ufaglærte, men at de vil gøre en dyd ud af at leve op til dine forventninger, så fraværet af den oprindelige medarbejder ikke får noget til at ramle sammen.

Mere trivsel på arbejdspladsen

Det kan skabe et stort pres hos medarbejdere, hvis de ikke føler, at der er nogen, der kan overtage deres opgaver ved sygdom eller anden form for fravær. På den måde vil fraværet nemlig være forbundet med dårlig samvittighed, og det kan endda føre til, at medarbejderne ikke melder sig syge, selvom de er det. Dette kan i sidste ende gå udover medarbejdernes trivsel, men kan heldigvis afhjælpes vha. vikarer.