DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er en rigtig god idé at være medlem af en a-kasse, fordi det giver dig en økonomisk sikkerhed, hvis du en dag er så uheldig at miste dit arbejde. Når du er medlem af en a-kasse, kan du nemlig få dagpenge. Men hvordan finder du den rette a-kasse?

Kig efter medlemstal og kundetilfredshed

Når du skal finde den rette a-kasse, er det ikke vigtigst at kigge på de forskellige a-kassers pris. Det er nemlig ikke altid, at pris og kvalitet har nogen sammenhæng, når det gælder a-kasser. En billig a kasse kan være lige så god for dig som en dyrere a-kasse. Derfor er vigtigst, at du kigger efter anbefalinger, medlemstal og kundetilfredshed. Det siger langt mere end en pris. Hvis du vælger din a-kasse ud fra, hvem der har størst kundetilfredshed, er der rigtig stor chance for, at du også bliver godt tilfreds.

Få samme kvalitet hos en billig a-kasse

Som sagt kan det ikke altid betale sig at vælge en dyr a-kasse fremfor en billig. Det skyldes, at de fleste a-kasser tilbyder de helt samme serviceydelser. Det betyder også, at du f.eks. ikke får flere penge i dagpenge, bare fordi du betaler mere for din a-kasse. Der er nogle a-kasser, der har nogle specielle ydelser, som andre ikke har. Derfor er det i stedet den slags, du skal kigge på. Du skal finde ud af, hvad du har brug for i en a-kasse.

Sammenlign priser før du vælger

Eftersom du ofte kan få rigtig god kvalitet og service hos en billig a-kasse, er det en god idé at prissammenligne forskellige a-kasser, så du kan finde den bedste pris. Det gør du helt enkelt ved at indhente priser fra forskellige a-kasser, der virker relevante for dig og derefter udvælge den, der lyder bedst.