DEL

.

Flere og flere firmaer vælger at etablere en madordning på arbejdspladsen. Det værende i form af en kantine eller mad, som er bestilt udefra til levering hver dag. Går du med tanker om at etablere en madordning i din virksomhed, men er du i tvivl om, hvorvidt det er en god løsning? Så kan du med fordel læse med videre og blive klogere på nogle af de fordele, der er ved en madordning på arbejdspladsen.

Frisk firmafrugt og fornyet energi til arbejdsdagen

Du kan vælge en madordning med firmafrugt, hvor du får frisk frugt leveret. Du kan også supplere firmafrugten med varm mad, salatbar eller smørrebrød, som de ansatte kan få i deres frokostpause. Denne kombination giver medarbejderne tilstrækkelig med næring, så de går fra pausen med fornyet energi til at arbejde effektivt og produktivt resten af arbejdsdagen.

Optimal næring giver færre sygedage iblandt medarbejderne

Som sagt giver en madordning medarbejderne mulighed for en god og varieret kost og dermed også optimal næring. Det er i sidste ende også afgørende for medarbejdernes helbred. Ved at investere i en madordning til din virksomhed, investerer du altså også i medarbejdernes helbred. På langt sigt vil du kunne opleve færre sygedage iblandt de ansatte, netop fordi deres helbred forbedres.

En madordning samler medarbejderne og styrker fællesskabet

Hvis du etablerer en madordning og samtidig får bygget et område, hvor de ansatte i fællesskab kan afholde deres frokostpause, så vil medarbejderne blive samlet. Det styrker i høj grad fællesskabet iblandt medarbejderne, fordi de får mulighed for at snakke sammen på tværs af afdelingerne i virksomheden og komme hinanden ved på en helt anden måde over et lækkert måltid. Når fællesskabet iblandt de ansatte er godt, så vil de ansatte også være mere tilbøjelige til at være effektive og produktive i løbet af arbejdsdagen.