DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er ingen, der kan lide en leverpostejmad, der har ligget i tasken i flere timer. Det er og bliver aldrig en særlig spændende frokost. Men det er ofte det, man lige får lavet i farten, når man skal skynde sig ud ad døren.

Derfor vil det gøre en stor forskel for dine medarbejdere, hvis der pludselig er nogle lækkerier, de kan se frem til. En frokostordning er et godt break midt på dagen, hvor kollegaerne altid har noget at snakke om, for hvem elsker ikke at snakke om mad?

Find et selskab, der kan det hele

Når du skal vælge et selskab, der skal levere mad til din frokostordning, kan det være en fordel at gå efter et selskab, der kan lidt mere end bare at lave frokostordninger. Nogle firmaer laver både frokostordninger, mødetallerkener, selskabsmenuer til begivenheder som konfirmation og bryllup samt julefrokoster og lignende temamenuer.

Hvis du vælger et firma, der kan lidt af det hele, behøver du kun samarbejde med et firma, og når de har dig som fast kunde, bliver det nemmere at lave aftaler om diverse ekstra ting, I får brug for. Det kunne jo være, I skulle bruge mad til en julefrokost, et jubilæum eller til nogle særlige gæster på et tidspunkt.

Vælg kvalitet over kvantitet

Mængden af mad skal selvfølgelig stemme overens med, hvor mange I er i virksomheden. Det siger egentlig sig selv.

Når du vælger frokostordning, skal du dog også tænke over, hvor mange retter I egentlig har brug for. Ofte er det nok med en enkelt varm ret, en salat, noget brød og pålæg. Så den måde kommer der god variation i, hvad I får at spise. Med et sådant udvalg er der noget til enhver smag, men der opfordres også til en varieret kost, da menuen ændres fra dag til dag.