DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

3 ting du skal overveje, inden du indretter din virksomhed

Erhvervsindretning er ikke bare indretning. Det kan have en enorm indvirkning på, hvordan og hvor godt vi arbejder, inspirere til nye tiltag og understøtte et bestemt udtryk.

Men hvad er det egentlig særlig godt at være opmærksom på, når man skal indrette ens virksomhed?

Hvordan arbejder I?

Indretning og møbler kan afhjælpe eventuelle problemstillinger, der er på arbejdspladsen. Det kan selvfølgelig ikke hjælpe på, hvis Bo ikke vil stoppe med at drille Betinna, men det kan meget andet.

Hvis I fx arbejder meget stillesiddende, kan du afhjælpe dine ansattes eventuelle medfølgende ryg- og nakkesmerter ved at give dem hæve/sænke-borde at arbejde fra. Hvis I har problemer med, at der ligger for mange papirer, dokumenter og lignende og flyder rundt omkring, så kan du afhjælpe problemet ved at give dine medarbejdere bedre opbevaringsmuligheder.

Og så skal alle ansatte naturligvis have en god stol at sidde på, så de kan arbejde effektivt fra en behagelig arbejdsstilling.

Hvilke nye tiltag ønsker I på arbejdspladsen?

Møbler og indretning kan som sagt inspirere til nye tiltag på arbejdspladsen.

Det kan fx være, at du gerne vil have dine medarbejdere til at bevæge sig mere i pauserne, fordi du har hørt, det skulle øge effektiviteten hos den enkelte medarbejder i arbejdstimerne. Hvis det er tilfældet, så kan du pryde kontoret med et bordtennisbord eller noget andet, der opfordrer til aktivitet.

Det kan også være, at du synes, I skal blive bedre til at sortere skrald på arbejdspladsen. Så kan et sorteringsskab nemt skubbe folk i den grønne retning!

Hvilket udtryk vil I gerne give til jeres kunder?

Indretning kan også fungere rigtig godt til at skabe et bestemt udtryk. Det kan fx være, at I har nogle særlige farver, I bruger, når I markedsfører jer, der kan gå igen i indretningen? Det giver et godt, samlet indtryk af jer som virksomhed, og det skaber en god rød tråd.

Måske I også har en præference med hensyn til, om I ønsker en minimalistisk indretning eller et mere farverigt udtryk? Alt dette kan realiseres gennem en gennemtænkt indretning!