DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som arbejdsgiver har du ansvaret for dine ansatte. Det ansvar kan være en stor mundfuld, fordi du blandt andet skal sikre medarbejdernes trivsel og velbefindende. Det kan betale sig at investere i de ansattes trivsel, fordi det resulterer i færre sygedage, øget velbefindende og sidst men ikke mindst en øget lyst til at være produktiv.

Investér i et fitnessrum

Når man snakker om trivsel og velvære, så handler det ikke kun om medarbejderens psykiske tilstand. Medarbejderens fysiske velbefindende er nemlig også i høj grad med til at påvirke trivslen. En god løsning kunne være at investere i et fitnessrum. Heri kan du placere et par håndvægte, træningselastikker og eventuelt nogle kardiomaskiner. Klikker du ind på dette link, kan du danne dig et overblik over de bedste spinningcykler på markedet: https://forbruger-guide.dk/spinningcykel-test/. Derudover kan du finde mange andre tests af alt lige fra motionscykler til stepbænke hos forbruger-guide.dk.

Etablér en frokostordning

Du kender det måske selv: Du har glemt madpakken derhjemme, og må igen i dag ty til fastfood eller alternativt slet ingen frokost. Det er en af grundene til, at flere og flere virksomheder vælger at etablere en frokostordning. Med en frokostordning kan du som arbejdsgiver sikre, at dine ansatte får en sund og nærende frokost. Det bidrager med fornyet energi, optimalt immunforsvar og dermed færre sygedage iblandt de ansatte.

Planlæg arrangementer for de ansatte

En tredje måde at sikre medarbejdernes trivsel på, det er at arrangere diverse arrangementer såsom udflugter, fester og ryste-sammen-ture, hvor teambuilding er i fokus. Det bringer medarbejderne sammen uden for de vante rammer i firmaet, hvilket kan øge det sociale fællesskab imellem medarbejderne. Det er vigtigt, at man fungerer godt sammen med sine kollegaer, fordi det er så stor en del af arbejdsdagen. Derfor kan det helt bestemt betale sig at bruge tid på medarbejdernes sociale trivsel.