DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er ikke altid lige let at gennemskue, hvor du finder det billigste mobilabonnement. Derfor guider vi dig her til, hvad du skal gøre, for at få mest muligt ud af dit abonnement.

Find ud af det reelle behov

Først og fremmest skal du undersøge, hvor meget data, taletid og sms du bruger. Det kan du let gøre ved at kigge på din regning eller ved at logge ind hos din nuværende udbyder, hvor du kan tjekke dit forbrug. Her har du en god oversigt over hvad dit forbrug reelt bliver brugt på.

Se om der er kommet alternative løsnigner

Nu skal du i gang med at undersøge markedet. Det kan du enten gøre ved anvende en prissammenligningstjeneste, hvor du kan finde det billigste mobilabonnement, der matcher dine præferencer, eller følge med i reklamer, som tilbyder det som du efterspørgere.

Der findes mange forskellige sammenligningstjenester på markedet i dag, og derfor kan det være svært at vælge den, du skal bruge.

Undersøg om du har den billigeste løsning ved din nuværende udbyder

Selvom du har være kunde ved et er selskab i mange år, er det ikke ensbetydende med at du har de rigtige priser. Derfor kan være en god idé at ringe til sin nuværende udbyder og høre, om de har mulighed for at skære lidt af prisen. Hvis ikke de vil det, skal du blot venligt fortælle dem, at du bliver nødt til at prøve at finde et andet selskab, der kan give dig nogle bedre priser, end de kan.

Når det først kommer på tale, kan de sommetider trylle en ekstra lille fordel frem eller tilbyde en billigere pris. Det er dog ikke altid, men være ikke bange for at gøre alvor ud af dine trusler. Hvis de insistere på at de ikke kan gøre mere, ved du at du har den mest optimale løsning, og trygt kan forsætte.