DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Går i og overvejer at investere i nye tablets på arbejdspladsen, kan det være en god idé at undersøge priserne på de enkelte produkter inden køb. Hvis man skal finde en tablet til arbejdspladsen er det vigtigt at tabletten er en som mange kan benytte. Men hvad er mest fornuftigt at investere i når tiden kommer? Vi har taget et kig på forskellige typer tablets i denne artikel, og  Ligeledes giver vi et bud på hvor og hvordan den købes smartest.

Hvis I skal investere i tablets, til arbejdspladsen skal det ikke være af de billigeste modeller på markedet og det være en god idé at købe en tablets med stor skærm, så den kan bruges til præsentationer. Derudover kan det være en god idé at tegne en forsikring på tabletten, da skærmen ogå kan være lidt skrøbelig. Hvis I skal finde priser på tablets og ipads kan det være en god idé at benytte prissamlingstjeneste som f.eks pricepusher.dk eller pricerunner. På den måde finder du hurtigt frem til den rette pris på det specifikke produkt.

2 tablets som er oplagt til virksomhedsbrug

  1. Microsoft Surface Pro 4: 6.999 kroner
  2. Apple iPad Pro : 7.700 kroner

Microsoft Surface Pro 4

Microsoft Surface Pro 4 er mere en hybridcomputer end en tablet. Den har tablet’ens form og med sine 12 tommer og pen, er den Apples iPad Pro de eneste i deres klasse. I selve computeren en kraftig Intel-processor (i5 eller i7), og specifikationerne er i øvrigt som en af de mange ultrabooks, i den pæne ende. Hvis du skal udnytte dens fulde funktioner, er et tastatur uundværligt.

Når du køber Surface Pro 4 følger en trykfølsom pen, der gør tablet’en egnet til grafisk arbejde. Som alt andet på tablet’en er også pennen magnetisk og parkeres langs venstre side af skærmen.

Apple iPad pro

Skærmen er knap dobbelt så stor som på en almindelig iPad og derfor kunne man tro, det ville se forstørret og grovkornet ud. Men det er der ingen grund til at bekymre sig om, da opløsning på vanvittige 5,6 millioner pixel er mere end god nok.

Der er igen tvivl om at begge tablets er gode bud, men da mange flere benytter iOS, vil en iPad være at foretrække.