DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Flere virksomheder vælger at prioritere deres firmafester, fordi det er et vigtigt element, når det kommer til at skabe en sund og givtig kultur i virksomheden. Nogle gange er det dog vanskeligt at finde tiden til, hvornår det kan gøres, fordi der er mange andre ting, der måske bliver prioriteret. Derfor er mange virksomheder begyndt at få andre til at planlægge firmaevents, således det ikke længere er en proces, der foregår internt i virksomheden.

Hvis du vælger denne fremgangsmåde, er det nødvendigt, at du vælger det rette eventbureau. Det er ikke noget, du kan gøre, hvis du ikke har nogen erfaring, og derfor er det altså nødvendigt, at du foretager en grundig research, inden du vælger, hvilket bureau der skal varetage opgaven.

Sådan vælger du det rigtige bureau

Når du vælger at finde et eksternt bureau til at planlægge dit næste firmaarrangement, er det vigtigt, at du vælger dem, der er mest kompetente i forhold til opgaven. Det er vigtigt, at virksomheden hjæper til med alle facetter af festplanlægningen og –eksekveringen. Derfor er det op til dig at sætte nogle helt faste rammer, mål og ønsker over elementer, der skal være til stede til festen.

Vælg eventuelt et tema

Det kan være en god idé at vælge et tema til festen, fordi det i sig selv kan være underholdende at se sine kollegaer klædt ud eksempelvis. En anden mulighed kan være at holde en sommerfest, tage til en koncert eller noget helt tredje. Det er bare vigtigt, at der er noget, som festen kan handle om.

Husk desuden på, at firmafesten udelukkende er til for de ansatte. Det handler ikke om ledelsen, men om at dem, der arbejder for virksomheden, skal føle sig værdsat og lære hinanden at kende i nogle omgivelser, der ikke er vante – og som ikke minder om arbejdet. Derfor er det en god idé at vælge et andet sted at afholde firmaarrangementet end der, hvor I altid er.