DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Reklame

Leder du efter en virksomhed, der kan levere vaskehaller til erhvervskøretøjer? Inden for det felt finder du stor variation på tværs af tilbud. Det første, overordnede skel mellem typer af vaskehaller er, hvilke maskiner en given vaskehal er beregnet til. Alt efter om dine maskiner er nemme at gøre rene eller ej, skal du enten have en simpel vasketunnel eller portalvasker.

I forbindelse med valget af vasketunnel eller portalvasker får du også anledning til at overveje, om du ønsker en fuldautomatisk vaskehal, en manuel vask eller evt. en kombinationsløsning.

Automatisk vasketunnel er perfekt til lastbiler

Står du med lastbiler, der har behov for vask, vil det som regel være nok for dig med en vasketunnel, da de fleste lastbilers design ikke som sådan lægger op til, at kombinationer af vaskedyser og roterende børster kommer i spil. Ved at vælge en automatisk vasketunnel frem for de manuelle løsninger, der ikke adskiller sig stort fra det at stå med en spuleslange, sikrer du effektiv rengøring af lastbilerne. Det forlænger deres levetid ved, at snavs fjernes effektivt.

Vælg vaskeportaler til maskiner med ujævne overflader

Portalløsninger er oplagte, hvis du står med maskiner, hvis designs ikke lægger op til, at alle deres nicher vil kunne nås af strålerne fra dyserne. Portalen har top- og sidebørster til at give grundig rengøring af ujævne overflader og byder ofte også på mere avancerede dyser. Når du har en fuldautomatisk vaskeportal, lader du maskinen stå i vaskebåsen, mens børsterne kører.

Hav fuld kontrol med og overblik over vasken

Specialdesignede kontrolpaneler kommer med forskellige løsninger inden for vaskehaller til køretøjer og entreprenørmaskiner. Du får derved en brugervenlig grænseflade, når du nu skal vaske dine maskiner. Uden for vaskehallen får du det fulde overblik over, hvor langt vasken er nået, og hvilke processer der kører. Er olieskimmeren i brug? Kører undervognsvasken, som den skal? Det er aldrig svært for dig at se, om vaskehallen giver dig den vask, som du forventer.

Vaskehaller med moderne vandgenanvendelse

Moderne vaskehaller kan findes med avancerede systemer inden for genanvendelse af vand, der kræver minimal vedligeholdelse. Disse systemer filtrerer spildt vand, så det kan bruges på ny ved fremtidige vaske. Ved visse modeller behøver du ikke at tømme det indbyggede filter.

Du sparer penge på vand, og miljøet har godt af det også. I praksis ved den enkelte vask er vandgenanvendelsen essentiel for at sikre en konstant strøm af vand, så der ikke bliver spulet med en varierende styrke. Som prikken over i’et blandes vandet op med ilt, så det ikke stinker.

Sikr effektiv hjulvask – og miljøvenlig vaske- og plejekemi

Effektive hjulvaskere er noget andet at skele til, når du lægger dig fast på, hvilken art vaskehal du ønsker. Fælgene skal selvfølgelig kunne holde sig længe, og for at nå det mål er målrettet fjernelse af mudder, sand og salt et must. Den anvendte vaske- og plejekemi vil typisk komme fra en underleverandør, og her giver det god mening at tjekke vaskemidlernes miljøvenlighed.

Markedet for vaskehaller er omfattende – tjek tilbud i dag.