DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Et stort problem i firmaer er oftest, at internettet er for langsomt eller ikke kan holde til alle de enheder, der er logget på. Det nedsætter arbejdet og gør, at firmaet ikke kan nå sine deadlines. Problemet er sikkert prøvet at blive løst mange gange, men der er aldrig rigtig noget, der har virket – endnu.

Hvis du står overfor et problem, er der to ting, du kan vælge at gøre. Det er nemt og enkelt, og det handler mest om, hvad dit primære mål for løsningen skal være. Skal du gå problemet i møde, eller skal du gå væk fra det?

5g – 20 gange bedre end dit nuværende internet, hvis ikke mere

Der har efterhånden været mange debatter om, hvorvidt 5g var godt eller skidt. Nogle siger, at det giver autisme. Andre siger, at det giver Covid-19. Det er vigtigt, at du bruger din sunde fornuft og husker, at det kan 5g altså ikke. 5g er blot en internetmodel, der sørger for, at dit internet bliver meget hurtigere og bedre.

Ved at vælge 5g internet, sørger du for, at din arbejdsplads får bedre og hurtigere internet. I får lettere ved at nå jeres deadlines og være sikre på, at I ikke brænder jeres medarbejdere eller enheder ned.

Problemers vej til løsning

Som førnævnt har du et valg, når du støder på et problem. Begge veje vil lede dig til en løsning, men det er nødvendigvis ikke den bedste løsning, du vælger.

Du kan vælge at gå væk fra problemet og lade det være. Se på problemet og vælg, hvordan du bedst muligt kan undgå det.

Eller du kan vælge at gå problemet i møde og handle med det. Se på problemet og vælg, hvordan du bedst muligt kan arbejde med det. Hvis problemet omhandler personer, ville et eksempel her være at tale med personerne.