DEL

.

Det er vigtigt at passe på sin krop. Den skal holde mange år og hvis først man får skader på den ene eller anden måde, da kan det være problematisk at skulle træne den del af kroppen op igen. Det er vigtigt at benytte sig af alle de hjælpemidler der findes i dag, hvad end det er til at løfte ting, skubbe ting eller trække. Hjælpemidlerne er lavet til lige præcis dette formål, og fungerer godt på arbejdspladsen, hvor vi mennesker oftest tilbringer de fleste af døgnets timer.

 

Effektiviser arbejdet og skån din krop på samme tid

Hvis I slider og slæber hver eneste dag på arbejdet og ikke har de bedste hjælpemidler til rådighed, kan det være en god idé at snakke med lederen eller chefen og se om I sammen kan finde en løsning eller alternativer til at lette det daglige arbejde. Hvis I har brug for at flytte eller løfte mange tunge ting rundt, kan en sækkevogn være god at anvende. Den er både med til at lette arbejdet og skåne din krop for de mange dumme løft man kan byde sin krop i løbet af en arbejdsdag. Ved at investere i sækkevogne til arbejdspladsen, undgår man at slide ryggen samt andre muskler i kroppen.

 

Sækkevogne til alle behov i løbet af arbejdsdagen

Sækkevogne er gode at have til rådighed og kan anvendes i næsten alle brancher. En sækkevogn er det rette redskab, når tunge ting skal flyttes ergonomisk korrekt. Når du bruger en sækkevogn skåner du både din ryg, dine ben og arme. En sækkevogn er dog ikke bare en sækkevogn. Der findes mange forskellige modeller, alt afhængig af hvad formålet er, hvor tungt den skal kunne løfte og hvor ofte den skal bruges. Man kan både få sækkevogne som er sammenklappelige eller lavet i aluminium og specielle trappesækkevogne.