DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Samtalerum og kursuslokaler til en billig pris kan være svært at støve op. Især hvis det skal have en fornuftig placering og gode faciliteter. Det er dog ikke en umulig opgave. Via Hos Norup kan du nemlig leje behagelige og billige kursuslokaler og samtalerum på Frederiksberg, hvor der er alt det, du har brug for.

Har du en virksomhed, hvor du løbende holder kurser? Eller har du fra tid til anden brug for et samtalerum? Så får du de perfekte omgivelser, når du lejer det via Hos Norup. Det kan være, at du ikke selv har lokalerne til det. Eller måske vil du bare gerne være et sted, hvor du kan afholde kurser og samtaler uden at blive forstyrret. Det hele får du til en rigtig god pris, når du vælger Hos Norup.

Lej lokaler til kursus, møder og samtaler

Ved Hos Norup finder du en lang række af forskellige former for rum og lokaler. Så uanset om du søger kursuslokaler, samtalerum, kontor eller mødelokaler i København, finder du det via Hos Norup.  Så kan du holde det hele samlet ét sted, og du slipper for at skulle køre frem og tilbage.

For det første er der kursuslokalerne, hvor der er forskellige størrelser at vælge imellem. Der er både et lokale med plads til 50 personer og et mindre lokale med plads til 40 personer. Hvis det er et mindre kursus, er der også mulighed for at leje deres café, hvor der er plads til 12-15 deltagere. Den kan du leje om aftenen eller i weekenden, og der er en behagelig og uformel stemning. Så det er perfekt til dig, der gerne vil basere dit kursus på det.

Hvis din virksomhed består af at have snakke med klienter, er deres samtalerum perfekte til det formål. Her kan I have en samtale helt uforstyrret og i hyggelige omgivelser.

Du kan vælge imellem en række forskellige samtalerum, så du kan vælge det, der passer til lige netop din virksomhed. Det kan være, at det er vigtigt for dig med nogle behagelige stole. Eller måske er det vigtigt med et bord, hvor du f.eks. kan have din computer.

Og til sidst er der også mulighed for at leje deres gode mødelokaler eller få en plads i deres kontormiljø.

Få samtalerum og kursuslokaler med en perfekt beliggenhed

Udover at Hos Norup rummer mange forskellige typer lokaler, rummer de også meget andet. Der er nemlig et væld af fordele, når du vælger Hos Norup:

  • Perfekt beliggenhed på Frederiksberg.
  • Billige priser og gode faciliteter.
  • Det er fleksibelt og nemt at leje.
  • Det er nemt at komme til og fra.

Fordelene er derfor mange. Du får gode lokaler til en billig pris, og så er beliggenheden i top. Bedre bliver det ikke.

Lokalerne ligger centralt på Roskildevej lige ved Frederiksberg. Der er derfor kun fem minutters gang fra Zoologisk Have, og du kan nemt komme derhen. Og det er uanset, om du er med offentlig transport, cykler eller er i bil. Derudover er der gratis parkeringspladser tilknyttet samt gratis parkering på de offentlige veje i nærheden.

Lej dit lokale nemt og hurtigt via deres hjemmeside!