DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Selve drivkraften i alle virksomheder, er deres kunder. Det er kunderne som ligger penge i virksomheden, og disse penge får virksomheden til at løbe rundt, forhåbentligt med overskud. Af denne simple grund er det vigtigt at du som leder eller virksomhedsejer hele tiden tænker over nye måde hvorpå du kan udvide dit klientel på. Ønsker du også at gøre noget for at skaffe flere kunder, kan du med fordel læse med herunder.

Hav kontorer i flere forskellige storbyer over hele Danmark

Alt efter hvor stærk økonomien i jeres virksomhed er, kan I med fordel overveje om det kunne være en mulighed at åbne et kontor mere. Her er det vigtigt at I tænker grundigt over hvor i landet I placerer det nye kontor, og hvilke kunder I vil nå ud til. Mange kunder foretrækker nemlig at kunne gå fysisk ind et sted, og vælger også ofte baseret ud fra lokationen.

Når I overvejer placeringen, bør I især overveje de store byer, af den simple grund at der her er samlet flest mennesker. Herudover har langt de fleste mennesker i byen også en forholdsvist stærk økonomi, og kan derfor også forbruge mere.

Står I og skal til at åbne i en ny by, kan I med fordel række ud til et flyttefirma, som kan hjælpe jer med at flytte alle nødvendighederne. I kan finde flyttefirma Hammel her, og få et godt tilbud.

Tænk over hvor I markedsfører jer selv

Det næste I også kan tænke over hvis I ønsker at nå ud til flere kunder, er markedsføring. Her kan især de sociale medier være et godt værktøj for jer, idet det giver jer mulighed for at skræddersy jeres reklamer til en helt bestemt målgruppe. Fordelen er ydermere også at reklamer via de sociale medier, er en hel del billigere end reklamer i fx aviser.