DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Annonce

Der findes næsten ingen grænser for, hvad etiketter kan bruges til i en virksomhed. En etiket lyder som en kedelige og ubetydelig ting, men for rigtig mange virksomheder er etiketter med forskellige funktioner en helt central del af den daglige produktion.

Etiketter kan bl.a. bruges til at sætte på dine produkter, hvor etiketten kan fungere som kommunikation for din virksomhed, da du kan vise dit brandlogo og forklare kunden, hvorfor det lige netop er dit produkt, som kunden bør købe.

Etiketter til erhverv kan også bruges på kontoret, hvor etiketter kan hjælpe dine medarbejdere til at holde styr på diverse papirer og dokumenter, så arbejdsgangen i virksomheden kan effektiviseres. Og også på lageret kan etiketter komme til gavn, hvor de kan sikre en nem identifikation af inventar, hvilket ligeledes kan optimere arbejdsgangen og gøre det lettere at navigere rundt på et stort lager.

Endeligt er etiketter også en nødvendighed for dig, der sælger produkter online, og derfor lever af at sende pakker ud til dine kunder. Her er etiketter til mærkning af dine forsendelser helt uundværlige, hvor etiketter både kan bruges til adresse og information om produktet.

Spar tid og penge med print selv etiketter

Hvis din virksomhed har et af ovenstående behov for etiketter, eller hvis det er noget andet, som kræver en masse etiketter i den daglige drift af din virksomhed, kan du med fordel købe A4 etiketpapir.

Med A4 etiketpapir får du mulighed for at printe dine egne etiketter på en helt normal printer, hvilket gør dig i stand til altid at printe de etiketter, du har brug for. På den måde løber du aldrig tør for etiketter, og du kan derfor undgå at havne i problematiske situationer.

Når du selv er i stand til at printe dine egne etiketter på A4 etiketpapir på virksomhedens printer, kan du desuden spare mange penge sammenlignet med prisen for traditionelle etiketter. Og da du kan købe A4 etiketpapir i både store og små partier, giver det god mening for alle virksomheder at printe deres egne etiketter – lige meget om dit etiketbehov er stort eller ej.

Design dine egne etiketter

En anden stor fordel ved at printe dine egne etiketter på A4 etiketpapir er, at du kan designe dine etiketter lige præcis som du ønsker det. Der findes ingen grænser for, hvilket udtryk du kan skabe til dine etiketter, hvilket er en stor fordel for dig, der har et varieret og krævende etiketbehov.

Med et gratis program er det nemt for dig selv at sætte det hele op og lave lige præcis det design, du ønsker, hvorefter du bare skal printe etiketten ud, og så er etiketten klar til brug. Det er nemt og simpelt, og det kan klares af alle, der er vant til at navigere på en computer.

Med A4 etiketpapir får du altså en rigtig stor frihed til at skabe lige præcis de etiketter, du ønsker, så du nemt kan skabe et udtryk, som er unikt for din virksomhed.