DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når du skal konfirmeres, er der mange beslutninger, du skal træffe. Det kræver også meget tid og planlægning. Du har en masse ønsker og forventninger til, hvordan din dag bliver perfekt. Men prøv ikke at have for mange, det ender aldrig helt som forventet. Ofte bliver man overrasket, men på en god måde.

Det er godt at vælge en dato tidligt. Jo før jo bedre. Det er ligesom startskuddet til den detaljerede planlægning.

Alle de praktiske ting

Det er praktisk at finde det sted, du gerne vil holde din konfirmation, som det første. Og gerne i god tid, så det er ledigt på dagen. Inviter også gæsterne i god tid. Der kan være flere konfirmationer i din familie samtidig, så det er godt at få dem sendt hurtigt ud.

Vælg om I selv laver maden, eller om I vil have en kok til det. I kan også vælge at få mad udefra og få det leveret til din konfirmation. I kan selv sammensætte menuen, som I gerne vil have den. Måske skal I have hjælp i køkkenet, eller en tjener der kan sørge for drikkevarer.

Hvad er vigtigst for konfirmanden?

Tøjet er en af de vigtigste ting, når man skal konfirmeres. Begynd at tænke over hvilken stil du godt kunne tænke dig, din kjole skal være i, eller måske skal det slet ikke være en kjole. Det er godt at finde tøjet i god tid, så du ikke skal stresse over det. Det er vigtigt, du føler dig tilpas i tøjet, og det skal være behageligt.

I skal måske have en fotograf, som kan tage billeder på dagen. Det skaber minder på en god måde, og du kan altid kigge tilbage på dem. En gæstebog er også godt at have. På den måde kan du mindes, hvem der var med til at fejre dig, og de kan skrive hilsner til dig.