DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du går rundt med et ønske om, at det erhverv, du skal arbejde med i fremtiden, skal være netværk, er det en god ide at følge med her. Her vil du nemlig få et godt råd, til hvordan du får startet din karriere inden for netværk. Rådet vil føre til det første skridt i din karriere og en masse viden om netop det erhverv, som du ønsker at arbejde med.

Rådet til dig og din karriere

Rådet, som du får her, er at tage et Cisco CCNA kursus. Ved at tage et sådan kursus om Cisco CCNA, vil du lære en masse forskelligt. Du vil blandt andet lære om IP-teori, netværksadgang, IP-tilslutning og sikkerhedskrav. Viden som du vil få brug for senere hen i din karriere. På kurset om CCNA skal du igennem selve kurset og en eksamen. Når du har bestået begge ting, vil du få din Cisco CCNA Certificering, så du er klar til, hvad du end ønsker, næste skridt i din karriere skal være. Du kan læses endnu mere om CCNA certificering og kursus her.

Tag kursuset fysisk eller online

Du har mulighed for at vælge mellem forskellige måde at tage netop dette Cisco CCNA kursus på. Du kan faktisk vælge mellem hele fire måder. Du kan vælge at tage det som almindelig klasseundervisning, hvor du skal møde fysisk op. Det kan også tages om virtuel klasseundervisning, hvor du følger med i undervisningen hjemmefra. En tredje mulighed er et selvstudie, her er der tale om et online kursus, hvor du helt selv bestemmer over tiden. Den sidste og fjerde mulighed er oplagt, hvis du ikke er ved at starte helt fra bunden, men du allerede har et firma. Hvis du allerede har det, har du altså flere medarbejdere, der har brug for at tillære sig denne viden. I dette tilfælde kan du vælge et lukket firmakursus, så I kan modtage undervisningen samtidig, men uden at der er andre udefrakommende.

Uanset hvilken kursusform du vælger, vil du komme ud på den anden side med meget mere viden om Cisco CCNA.