DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Nu skal vi allesammen snart ud i virkeligheden igen, og det kan nærmest føles helt angstprovokerende, selvom vi også glæder os. Men det kan betyde, at du pludselig ikke bruger lige så lang tid på de hobbyer, som du er begyndt på. Derfor vil vi gerne give dig nogle råd til, hvordan du holder fast i bagning. Du kan også bruge disse råd, hvis du har en anden hobby som at grille.

Men her fokuserer vi på bagning, da det tager tid at bage et godt brød. Derfor kan der være mange, som stopper med at gøre det, når hverdagen igen bliver hektisk.

 

Afsæt tid til bagning

Det kan virke simpelt at afsætte tid til bagning, men for mange bliver det hele tiden skubbet i baggrunden, og de ender aldrig med at komme i gang med det.

Du skal ikke forvente, at du på magisk vis har tid til bage. I stedet skal du afsætte tid til det på samme måde, som du ville gøre, hvis du skulle mødes med en ven. Du ville skrive det ind i din kalender, så du var sikker på at huske det.

Tænk over det. Hvornår har du set misset et møde, som du havde skrevet ind i din kalender? Mit gæt er, at det gjorde du ikke. Hvis du har virkelig travlt så start med at vælge en dag om måneden, hvor du beslutter dig for at bage.

Her kan det være en god idé at finde nogle opskrifter på forhånd, som du kan bruge. Du kan finde en række gratis opskrifter på https://simpelsurdej.dk/.

 

Gør det til en social begivenhed

Mennesker er sociale dyr, og derfor har vi brug for at være sammen med andre mennesker. Det gode er, at du kan bage med andre mennesker. På den måde kan du kombinere to gode ting med hinanden.

Du kan både have en bagedag med din familie og venner. I kan gøre det til en stor begivenhed, hvor I drikker noget god vin og får snakket om alt muligt i livet. Du er langt mere tilbøjelig til at få bagt, når du gør det sammen med andre.

 

Brug bagning til afstressning

Selvom det er en god idé at være social med bagning, kan du nogle gange bruge det til at komme væk fra omverden og være alene. Du kan høre noget god musik, mens du bager.

Eller du kan finde en god lydbog eller podcast. I stedet for at sidde og se fjernsyn kan du vælge at bage i stedet for, mens du lytter til noget. Det er en af de helt store fordele ved at lytte til podcast og lydbøger, at man kan lave noget andet imens.