DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når man ser på en lastbil, entreprenørmaskine, gaffeltruck eller andet køretøj, som anvendes i industrien, er det typisk det ydre, men ser på, når man vil vurdere standen. Dertil kigger man naturligvis omkring motorens rum, men der er stadig et område, man børe være særligt opmærksom på, når man vurdere eller kontrollere en stand. Det område er omkring maskinernes hydraulik.

Hydraulikken er et meget vigtigt område på særligt erhvervsmaskiner, da de spiller en stor rolle for de funktioner, maskinerne skal kunne udføre. Hydraulikken er således ansvarlig for, at lastbilen kan tippe førerhuset og ladet, at gravkoen kan betjene skovlen og at gaffeltrucken kan hæve og sænke sine tænder foran.

Derfor anbefaler vi, at du – hvis du har en virksomhed med flere af denne type makiner – laver en aftale omkring hydraulikservice.

Hydraulikservice er din sikkerhed for, at dine maskiner plejes og altid er velfungerende. Blandt andet fordi der ved denne type service typisk foretages kontrol af olie, justering af anlæg, tjek af akkumulatorer, udbedring af skader samt præventiv indsats for at undgå netop skader.

Det gør, at din hydraulikmotor og –pump altid er i topform og klar til af få din maskine til at udføre den bevægelse, du har brug for til dine opgaver.

Gør servicen til en fast rutine

Når man gør brug af en service som netop hydraulikservice, er det med til at gøre, der ikke kommer pludselige uventede fejl, der i værste fald stopper muligheden for at tjene penge i virksomheden.

De løbende rutinetjek er derfor en løsning, der kan forhindre dyre stop, hvor maskiner er nede mens der laves anlæg, presses nye slanger etc.

Har du mulighed for at indgå sådan en serviceaftale, bør du gøre brug af det for egen sikkerheds skyld. Inden du vælger din partner, så undersøg dog gerne, om stedet har en servicevogn, så de kan komme til dig med et næsten komplet rullende værksted, når behovet er der.