DEL

.

Vi har gået ind i en tid, hvor det efterhånden ikke kan blive meget koldere i Danmark. Men selvom det er koldt, er der stadig nogen, der skal arbejde udenfor. At arbejde udenfor i godt vejr er en ting, men at arbejde udenfor, når det er koldt, er en helt anden ting. Hvis du har et arbejde, der kræver, at du er udenfor, og du gerne vil have de bedste forudsætninger for at nyde dit arbejde, er du kommet til det helt rigtige sted!

I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive præsenteret for en række råd, som du kan vælge at bruge, så du kan undgå at fryse for meget, når du er udenfor i forbindelse med dit arbejde.

Termoundertøj

Når man skal arbejde udenfor om vinteren, kommer man ikke uden om termoundertøj. Der er ingen tvivl om, at termoundertøj er uundværligt i løbet af vinteren, hvis man skal arbejde udenfor. Termoundertøj kan give kroppen et tæt lag beskyttende stof, der medvirker til, at man kan holde varmen, selvom det er koldt udenfor.

Termoundertøj fungerer således, at der bliver tilføjet et ekstra lag stof i din påklædning, hvor din udsendte kropsvarme bliver samlet og opvarmet. Denne opvarmede luft er i høj grad medvirkende til at holde varmen inde og kulden uden, som er det vigtigste, hvis man vil undgå at fryse.

Hold dig i bevægelse

Det er ofte om morgenen, at det føles koldest. Kroppen føles altid ekstra varm om morgenen, hvorfor kulden udenfor føles koldere, end den egentlig er. I sådanne tilfælde handler det bare om at komme i gang og få kroppen i bevægelse. En kombination af termoundertøj og bevægelse i løbet af dagen, er i høj grad noget, der kan være medvirkende til, at du ikke kommer til at fryse, når du skal arbejde udenfor om vinteren.