DEL

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Efteråret er her, hvilket også vil sige, at vinteren nærmer sig. Er du så heldig at have en uges vinterferie? Hvis ja, hvad skal du så lave? Hvis du gerne vil have en rigtig hyggelig ferie med din familie, så begynd allerede nu og tænk over, hvad I kan lave sammen.

Hold ferie i sommerhus

Hvis I er vilde med afslapning og hygge, når I skal holde vinterferie, kunne I leje et sommerhus i en uges tid. Her har I ikke brug for meget andet end jeres mest afslappende tøj og et par uldstrømper. En uge i sommerhus kan I bruge på at se film foran pejsen, eller spille brætspil imens I drikker varm kakao. Hvis I pakker nogle tykke trøjer og nogle varme sko, kan I også gå en masse lange ture. Når I så alle kommer tilbage godt gennemblæst med røde kinder, kan I være sammen om at bage en lækker kage.

Vinterferie derhjemme

Vinterferie behøver ikke bestå i at tage et sted hen og betale en god portion penge for det. I kan sagtens finde på en masse at lave derhjemme, hvis I bedre kan lide det, eller hvis budgettet ikke er til andet. Når I er derhjemme, kan I lave det samme som i sommerhus f.eks. I kan spille brætspil, holde filmmaraton, bage sammen, tegne og male osv. Er der meget sne, kan I også sammen bruge tiden på snerydning. Det er bare på med en masse tøj og så skovlen i hånden. Det er hyggeligere, når I er sammen om det.

Tag væk fra vinteren

Vil I gerne bruge jeres vinterferie på noget helt andet end vinter, kan I tage væk på en ferie til et varmt sted. Så er I sikre på at komme helt opladte tilbage til skole og arbejde.